Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/11/2014 ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΤΕΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα!

Με ιδιαίτερη χαρά  σας ανακοινώνω ότι και εφέτος, για 5ησυνεχη χρονιά, στις 9 Νοέμβρη 2014 ,  θα λάβουμε μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο , μήκους 42,2 χιλιομέτρων στην Αθήνα !!
Οπλισμένος ΠΑΝΤΑ με την  αστείρευτη δύναμη που μου δίνετε κάθε στιγμή , ευελπιστώ να φτάσω στο σημείο τερματισμού , στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο από τις 12:10 έως 12:20 το αργότερο !!!(Μμμμμ…κρατείστε μια μικρή πιθανότητα για …λίγο πιο νωρίς, 12,05’ ίσως?! …Ποτέ δεν ξέρουμε... !!! )
Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε , θα χαρώ πολύ να σας δω στον τερματισμό, η σε ο,ποιο άλλο σημείο της διαδρομής σας βολεύει…αρκεί να μου φωνάξετε δυνατά, για να σας εντοπίσω !
Αν σας βολεύει, υπολογίστε ότι θα τρέχω με 4’:15’’ έως 4’,20’’ ανά χιλιόμετρο και θα ξεκινήσω στις 9:01’ το πρωί της Κυριακής!! Αν βρέχει θα καθυστερήσω !!!
Δεν χρειάζεται να περιγράψω την αμφίεση μας !!
Η ίδια όπως και τις προηγούμενες φορές θα είναι !! Και στα τελευταία 100 μέτρα ,στον Τερματισμό μας ,θα κρατώ και τις 2 σημαιούλες μου ,η μια έχει την επωνυμία του χωριού μας και η άλλη την επωνυμία της εταιρείας μας  !!!
 Το νούμερο μας για εφέτος,στην μπλούζα  είναι το 1014 και θα είμαστε πάλι στο 2ο μπλοκ (πάλι ...δίπλα, ( μια ανάσα), από τους Elite Runners!!!!!)
 Τέλος , θέλω να σας ευχηθώ από καρδιάς Καλή Δύναμη στον Αγώνα σας !!

   Σας ευχαριστώ πολύ !

google page rank