Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Χρήματα σε όλους τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας

Ενδέκατη Τακτική Επιχορήγηση για το 2014.Χρήματα σε όλους τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας
Μέσω της Τακτικής Επιχορήγησης όλοι οι δήμοι της Ελλάδας και αυτοί της Αιτωλοακαρνανίας θα εισπράξουν συνολικά περισσότερα από 103 εκ. ευρώ.
Στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και στον κωδικό «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών» θα κατατεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 103.172.000,00€, κατόπιν υπογραφή του υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου, χρήματα τα οποία θα αποδοθούν ως ενδέκατη τακτική επιχορήγηση του 2014 στους δικαιούχους Δήμους της Χώρας. Εκ των δικαιούχων αυτών δήμων από την Αιτωλοακαρνανία είναι όλοι οι δήμοι και συγκεκριμένα Αγρινίου, Ακτίου-Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου.

Τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψή πάγιων εξόδων και κατά προτεραιότητα μισθοδοσίας προσωπικού και άλλων δαπανών που επιχορηγούνται με ξεχωριστές, εφόσον υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Στα χρήματα αυτά έχουν συνυπολογιστεί οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των χώρων άθλησης που μεταφέρθηκαν σε ΟΤΑ ά βαθμού. Επίσης συμπεριλαμβάνονται οι δαπάνες μισθοδοσίας των κατατασσόμενων σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εργαζομένων σε προγράμματα όπως Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνική Μέριμνα για ΑμεΑ, οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των ΤΥΔΚ ΤΩΝ κρατικών περιφερειών που μετατάχθηκαν σε δήμους, οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που μεταφέρθηκαν στους δήμους από την 01/01/2011, για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων Τέλος, συμπεριλαμβάνονται οι δαπάνες μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού που διορίστηκε βάση των προκηρύξεων 7Κ/06 (ΦΕΚ 475 ΑΣΕΠ) και 4Κ/07 ΦΕΚ 218 ΑΣΕΠ) και στελεχώνουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών (Κ.Ε.Π)

Κων/νος Χονδρός

http://sinidisi.gr/
google page rank