Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονισμένη η Κρήτη με την δολοφονική επίθεση στον αντιδήμαρχο

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης.
Χθες το απόγευμα την ώρα που ο Πέτρος Ινιωτάκης πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του από πάρκινγκ της περιοχής δύο «φουσκωτοί» τον πλησίασαν και τον χτύπησαν με σιδερολοστό.
Το περιστατικό, συνέβη στην οδό Επιμενίδου με τις μαρτυρίες ν’ αναφέρουν ότι η επίθεση που δέχθηκε ο αντιδήμαρχος ήταν από πίσω.
Ο ίδιος ζήτησε βοήθεια από ταξιδιωτικό γραφείο που βρισκόταν στην περιοχή και άμεσα έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Στο πλευρό του έσπευσαν συγγενείς, φίλοι του αντιδημάρχου αλλά και για να μάθουν την πορεία της υγείας του.

Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του ωστόσο φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και πιο ελαφριά στο σώμα.
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε και η αστυνομία άνδρες της οποία άρχισαν αμέσως τις έρευνες για την διαλεύκανση του περιστατικού και την σύλληψη των δραστών.
Ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από μάρτυρες ωστόσο ο Πέτρος Ινιωτάκης αδυνατεί μέχρι στιγμής να καταθέσει.
Αυτή τη στιγμή στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα γύρω καταστήματα οι οποίες κι εξετάζονται.


Πηγή: cretapost.gr
google page rank