Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΜΗΤΕΡΑ ΠΝΙΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ...

Τα μακαρόνια της στοίχισαν την ζωή! Ανείπωτη τραγωδία στο κέντρο της Χαλκίδας - Η 42χρονη Ιωάννα Νασουφίδου και μητέρα ενός 4χρονου αγοριού, έχασε την ζωή της από πνιγμό την ώρα του μεσημεριανού φαγητού.
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, ο άδικος χαμός της 42χρονης Ιωάννας Νασουφίδου, η οποία χθες (03-11-14) "έσβησε" στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της αλλά και όλο τον κόσμο που την αγαπούσε.
Το μοιραίο συνέβη κατά την διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού, στο σπίτι της, στην περιοχή της αγοράς. "Την ώρα που τρώγαμε μακαρόνια, ξαφνικά η Ιωάννα πετάχτηκε από το τραπέζι, φωνάζοντας πνίγομαι, μέχρι που λιποθύμησε και την μετέφερα στο νοσοκομείο Χαλκίδας." τονίζει στο eviazoom.gr,  με δάκρυα στα μάτια, ο σύζυγος της, Παναγιώτης Χατήρας.
Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και έσβησε στα χέρια των γιατρών. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας, μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού. Ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός 4χρονου αγοριού.



madata.g
google page rank