Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΙΓΜΕΣ ......ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ (Α ΜΕΡΟΣ)

Δεκάδες Βονιτσάνοι και Βονιτσάνες και φίλοι αντάμωσαν την Παρασκευή 28/11/2014 στην ταβέρνα Δίαυλος στο Θησείο ύστερα από κάλεσμα του συλλόγου των Εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός». Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια αντικρίσαμε τόσο πολύ κόσμο σε εκδήλωση των Βονιτσάνων στην Αθήνα. Δυο αίθουσες γεμάτες οικογένειες, ανθρώπους κάθε ηλικίας που βρέθηκαν με τους συγχωριανούς τους, να κουβεντιάσουν, να γλεντήσουν να θυμηθούν στιγμές από το χωριό τους την όμορφη Βόνιτσα. 
Το νέο Δ.Σ. που παρευρίσκονταν και δούλεψε σκληρά γι’ αυτή την εκδήλωση είναι:  Διονύσιος Χόρτης (Πρόεδρος), Μερισιώτη Ράνια (Αντιπρόεδρος), Μπρούμος Γιώργος (Γραμματέας), Μπίτσης Σπύρος (Ταμίας) και τα μέλη: Καράμπαλης Αποστόλης, Παππάς Γεράσιμος, Πάτσης Μίλτος, Κυρίκος Χρήστος και Φερεντίνος Σπύρος επίσης πρόσφεραν και τα παλιά μέλη του Δ.Σ.. 
Την εκδήλωση ξεκίνησε ο κ. Χόρτης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: Το πρωτόκολλο λέει να μην συστηθώ να μην σας καλωσορίσω εγώ, ας έρθει κ. Τσαβαλάς. 
Ο κ. Κώστας Τσαβαλάς επίτιμος πρόεδρος σήμερα πήρε το λόγο, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχήθηκε σε όλους και αναφέρθηκε για λίγο στην πορεία του συλλόγου. Στην συνέχεια κάλεσε τον νέο πρόεδρο κ. Διονύσιο Χόρτη ο οποίος με την σειρά του αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους είπε: «ονομάζουμε σήμερα αυτό σαν το πρώτο αντάμωμα φανταστείτε η οραματιστείτε τα παιδιά μας να φτάσουν στο χρυσό αντάμωμα». 

 Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στην συλλογική δουλειά που γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. και στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την λαχειοφόρο αγορά. 
Γλέντι, κέφι, χορός μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Όλα τα παιδιά του συλλόγου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσφορά τους και την προθυμία που έδειξαν να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο έτσι ώστε να μην φύγει κανένας παραπονεμένος. 

Σε ανακοίνωση του ο εν Αθήναις Σύλλογος Βονιτσάνων αναφέρει: 
Το Δ.Σ του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» θέλει να ευχαριστήσει τους Βονιτσάνους και μη , που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ 2014..
Ήρθαν Βονιτσάνοι από την Βόνιτσα από την Αθήνα από την Αίγινα από την Εύβοια και από άλλα μέρη της Ελλάδας...
Μας τίμησαν οι Βουλευτές Κυρία Νίκη Φούντα και Κύριος Καραγκούνης Κώστας.
Ήρθαν ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΣΥΞ Κύριος Μπουρνάζος , ο Κύριος Μωραΐτης από το Θύρειο μέλος του συμβουλίου του ΟΠΣΥΞ, απο τις Φυτείες ο Κύριος Κουτσομπίνας , από το Μοναστηράκι ο Κύριος Πετρόπουλος Διονύσης , απο την Μπαμίνη ο Μπενέκος Σπύρος, από το Θύρειο η Κυρία Σώζου , από Παπαδάτου ο Κύριος Στάθης Στεργίου , από Στάνο ο Κύριος Καραδήμας, από τον Αδελφικό Σύλλογο Αμφικτιονία Ακαρνάνων ο Κύριος Ντόβας, από την εφημερίδα Αιτωλοακαρνανική ο Κύριος Πατούλας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Κύριος Τσαβαλάς , ο παλιός Πρόεδρος Κύριος Μπελεσιώτης , το μέλος της εξελεκτικής επιτροπής του Συλλόγου Κύριος Σουλιώτης, και ο Κύριος Κουτιβής εκπρόσωπος του Συλλόγου Κατουνιωτών και μέλος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Με τηλεφωνική τους παρέμβαση μας χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κύριος Γιώργος Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Κύριος Παντελής Αποστολάκης ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Κύριος Χρήστος Βασιλάκος και ο Πρόεδρος του ΟΠΣΥΞ Κύριος Δημήτρης Στεργίου.
Μας τίμησαν πολλά παλαιά μέλη του Συλλόγου με πολύχρονη παρουσία στις εκδηλώσεις του Συλλόγου , πολλά νέα μέλη νεαρής ηλικίας που είναι το νέο αίμα του Συλλόγου αλλά και πολλοί φίλοι της Βόνιτσας....
Σας υποδεχτήκαμε όλους έναν προς έναν με θέρμη γιατί ξέρουμε ότι μόνο η παρουσία σας και η στήριξή σας θα δώσει συνέχεια στον Σύλλογό μας. Μας ανταμείψατε με την χαρά σας το χαμόγελό σας και την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας.
Άντε και του χρόνου το δεύτερο Αντάμωμα που θα γίνει ένας παντοτινός θεσμός για τον Σύλλογο και την Βόνιτσα. 
Και υποσχόμαστε του χρόνου τριπλάσιο χώρο για να είμαστε τριπλάσιοι σε παρουσία. Και με πολλές περισσότερες εκπλήξεις στο πρόγραμμα αφού το φετινό Αντάμωμα ήταν το πρώτο τεστ του Θεσμού..
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συγκινητική και πολυάριθμη παρουσία σας...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ:
















































( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ) 
google page rank