Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) οι αιτήσεις έως τις 24/11/2014 στις 15:00.
Συνολικά 15 άτομα θα προσληφθούν για δύο μήνες στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά. Οι 4 θα είναι στην Αιτωλοακαρνανία. 
Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του ΟΠΕΚΕΠΕ θα προσληφθούν πανελλαδικά συνολικά 260 άτομα. Τα 260 άτομα θα προσληφθούν σε δύο φάσεις. 

Τα 130 για το πρώτο δίμηνο και οι υπόλοιποι 130 για το δεύτερο δίμηνο. Συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου και Ιονίου θα προσληφθούν 6 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Γεωπόνοι, 4 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Οικονομολόγοι, 1 επίσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κτηνίατρος και 1 Διοικητικός. Επίσης θα προσληφθούν επίσης 3 άτομα Τεχνικής Εκπαίδευσης, τα οποία θα στελεχώσουν τις ειδικότητες τεχνολόγων Φυσικής Γεωπονικής Παραγωγής, Γεωπονικής ζωικής παραγωγής και το διοικητικό τμήμα και ειδικότερα ως γραμματέας.
Στην Αιτωλ/νία, εξ αυτών θα προσληφθούν 2 γεωπόνοι και 1 οικονομολόγος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και 1 τεχνολόγος γεωπονίας – ζωικής παραγωγής τεχνικής εκπαίδευσης, ενώ 5 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσληφθούν στην Αχαΐα, 2 στην Ηλεία, καθώς επίσης 2 σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά.
Οι ενδιαφερόμενοι, μόνο ηλεκτρονικά, πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη δύο (2)  μηνών στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία είναι opekepe.gr το αργότερο έως τις 24/11/2014 στις 15:00, ενώ οι αιτήσεις ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα 17/11/2014. Οι επιλεγέντες θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά.
1) Αντίγραφο τίτλου σπουδών στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός και το έτος κτήσης, σύμφωνα με το τυπικό προσόν της αιτούμενης θέσης.
2) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (για την περίπτωση ισοβαθμίας).
3) Άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
4) Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Κων/νος Χονδρός
sinidisi
google page rank