Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σώα ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με το Ι.Χ. σε γκρεμό – Την αναζητούσαν για πάνω από μιάμιση ώρα - PHOTO

Τραυματισμένη, ευτυχώς ελαφριά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανασύρθηκε η οδηγός του οχήματος που νωρίς το πρωί έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, μετά τον Μεσοπόταμο.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί μετά τις 08:00 όταν οι αρχές έλαβαν τηλεφώνημα από την οδηγό του οχήματος για εκτροπή του και εγκλωβισμό της σε αυτό.
Το αυτοκίνητο κινούμενο προς Ηγουμενίτσα για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις από την Πρέβεζα καθώς και η Πυροσβεστική και ξεκίνησαν αναζητήσεις σε όλη την παραλιακή οδό από την Καστροσυκιά έως και την Λούτσα.
Καθ όλη την διάρκεια της αναζήτησης η οδηγός του οχήματος, έχοντας τις αισθήσεις της, που βρίσκονταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρχές, προσπαθούσε να δώσει το ακριβές στίγμα του ατυχήματος, μιας και δεν ήταν από την περιοχή.
Οι αρχικές έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή από Καστροσυκιά έως την Λούτσα χωρίς αποτέλεσμα, αλλά αργότερα, άνοιξε η ακτίνα των ερευνών με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα τελικά στην περιοχή μετά τον Μεσοπόταμο προς Πάργα, στο 51χλμ ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας και σε γκρεμό περίπου 30 μέτρων.
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, λίγο μετά τις 11:00, την οδηγό η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κ.Υ. Καναλακίου τραυματισμένη στην λεκάνη.
Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού από την Αθήνα η οποία ταξίδευε για Κέρκυρα.
Στην επιχείρηση για πάνω από δύο ώρες περίπου συμμετείχαν περιπολικά της αστυνομίας από την Πρέβεζα καθώς και πυροσβεστικά οχήματα από Πρέβεζα και Πάργα.
pamepreveza

google page rank