Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κατήγγειλε τις απαγορεύσεις και τις διώξεις που υφίσταται το Κίνημα, θυμίζοντας το περιστατικό στον Μελιγαλά όπου απαγορεύτηκαν η προσέλευση και οι ομιλίες των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
Η υποκρισία της κυβέρνησης έχει φτάσει σε αισχρό επίπεδο, καθώς με το μόνο που ασχολούνται είναι ο Ρωμανός, την ίδια στιγμή που έχουμε 7 προφυλακισμένους Βουλευτές που δεν μπορούν να έρθουν να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό. Ο προϋπολογισμός είναι γεμάτος αοριστολογίες. Η πρωτογενής παραγωγή θα μπορούσε να συντελέσει στην ανάπτυξη της Χώρας, στην μείωση της ανεργίας, στο να καταστεί πλεονασματικό το εμπορικό ισοζύγιο, να βοηθήσει στην αποκέντρωση και γενικά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε μεγάλη μερίδα Ελλήνων.

Η Πατρίδα μας έχει μια κυβέρνηση υποτακτική στον ξένο παράγοντας και στους εγχώριους νταβατζήδες. Η Τουρκία εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ εμείς μειώνουμε τα κονδύλια. Όσον αφορά τον τομέα της υγείας, η Χώρα μας βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο με τις νοσηλεύτριες να ζητούν από τους ασθενείς να φέρουν οι ίδιοι τα αναλώσιμα αγαθά. Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και γιατροί στα νοσοκομεία της επαρχίας. Η Ελλάδα το μόνο που προσφέρει είναι μισθούς πείνας και εξευτελιστικές συντάξεις.
Τέλος, μίλησε για τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην φυλακή και θα περάσουν εκεί τις γιορτινές μέρες που έρχονται, όχι γιατί έκλεψαν, αλλά γιατί αγαπούν την Πατρίδα τους!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
google page rank