Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Και δεύτερη εμπρηστική επίθεση έγινε τα ξημερώματα σε οικία γνωστού δικηγόρου στο Αγρίνιο


Δεν ήταν τελικά μόνον ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ θύμα εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, αφού όπως έγινε γνωστό κάτι ανάλογο έγινε σχεδόν ταυτόχρονα και στην οικία του δικηγόρου Αριστείδη Φατούρου, που εκπροσωπεί σε δίκες την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Η ενέργεια έγινε αντιληπτή αμέσως από τον δικηγόρο που βρίσκονταν στην οικία του εκείνη την ώρα, στις 00:45.
Συγκεκριμένα άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι σε μπαλκόνι ημιώροφου της οικίας του κ., Φατούρου . Από την έκρηξη (το γκαζάκι ήταν συνδεδεμένο με κροτίδα) προκλήθηκαν μικροφθορές σε εξωτερικό χώρο της οικίας ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία που πραγματοποίησε έρευνες και συνέλεξε τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου μηχανισμού.

Ο δικηγόρος δεν αποτέλεσε μια τυχαία επιλογή των αγνώστων και είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για άτομα συγκεκριμένου χώρου. Μάλιστα , σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεση που έδωσε κατονόμασε άτομα ότι κατά καιρούς τον έχουν απειλήσει τηλεφωνικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως επίκεινται δίκες στις οποίες είναι κατηγορούμενα άτομα για επιθέσεις, φθορές κλπ και μια από αυτές έχει να κάνει με την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας στην πλατεία Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2013

πηγή:agriniopress.gr
google page rank