Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάσθηκε ο πολιούχος της Κατούνας Άγιος Αθανάσιος (Α ΜΕΡΟΣ)

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, η μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πολιούχου της Κατούνας. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, ομιλούντος του Πανοσ. Αρχιμ. π. Παύλου Ντανά και τη συμμετοχή πλειάδος Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
Την Κυριώνυμον ημέρα τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος και ομιλούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Επιφανίου Καραγεώργου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου συνοδεία της φιλαρμονικής.
Πλήθος κόσμου παρά το  ψιλόβροχο  ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας στην κεντρική οδό της Κατούνας.
Στον εορτασμό του πολιούχου μας  παρευρέθηκε σύσσωμη η δημοτική αρχή: ο Δήμαρχός μας Γιώργος Αποστολάκης, οι αντιδήμαρχοι Τσακάλης Νίκος, Στούπας Θεόδωρος, ο πρόεδρος του κέντρου μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου μας Αποστολάκης Παντελής και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι ο πρόεδρος του χωριού και το τοπικό συμβούλιο.  Επίσης παρευρέθηke ο πρόεδρος της Παλαίρου Κ. Στάχτιαρης και οι πρόεδροι των γύρω χωριών του πρώην Δήμου Μεδώνος.
Επίσης το παρόν έδωσαν αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων των προσεχών εκλογών.
Με το τέλος του εορτασμού στο Δημοτικό κατάστημα Κατούνας είχαμε την κοπή της πίτας των εργαζομένων στο Δήμο που θα αναφερθούμε στη συνέχεια.















































google page rank