Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Βόνιτσα: Με πολύ κέφι και διασκέδαση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας έκοψε την Βασιλόπιτα  το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στις 9 το βράδυ στον 2ο όροφο του καφέ-εστιατορίου Piatsa di Pasti (Τζεφριός).  
Στην κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη από μέλη και φίλους  του συλλόγου με τις οικογένειες τους, τα μέλη του Δ.Σ.  καλωσόρισαν τον κόσμο και έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά. 
Στη συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την δυναμική παρουσία τους, μίλησε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου,  ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία ελπίδα και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο για όλους, και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. 
Τα μέλη του ΔΣ την μοίρασαν σε όλους και δύο τυχεροί κέρδισαν όμορφα δώρα προσφορά του καταστήματος “Μασούρα  Gold”.  Η σκυτάλη παραδόθηκε στη συνέχεια στον dj Παναγιώτη Κτίστη ο οποίος με τις  μουσικές επιλογές του, που περιελάμβανε δημοτικά και λαϊκά τραγούδια απογείωσε το κέφι με χορό έως αργά το βράδυ. Ήταν μια όμορφη και θερμή εκδήλωση που χαροποίησε όσους και όσες συμμετείχαν και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επόμενη δραστηριότητα του συλλόγου είναι η συμμετοχή του στο καρναβάλι της Βόνιτσας (το γληγοράκι) την καθαρά Δευτέρα και η διοργάνωση διήμερης εκδρομής τέλος Φεβρουαρίου. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

























































google page rank