Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Το πάλεψε ο Α.Ο. Πλαγιάς αλλά…

Το πάλεψε το ματς ο ΑΟ Πλαγιάς με το Καναλάκι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πήραν μια πολύτιμη νίκη, που τους κρατά στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με τον Πανλευκάδιο. Οι Βάσκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Νίκου Βέκιου που ήθελε πάση θυσία το τρίποντο πήρε και πάλι κεφάλι στο 2ο μέρος, αυτή τη φορά με 2 γκολ, όμως ο ΑΟ Πλαγιάς δεν παραιτήθηκε. Μείωσε και πίεσε για την ισοφάριση αναγκάζοντας τους αντιπάλους να κάνουν καθυστέρηση με κάθε τρόπο έτσι ώστε να σταματήσουν το ρυθμό του παιγνιδιού και να πάρουν τη νίκη.
Το 0-1 έγινε στο 10′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάκας βρέθηκε μόνος στην περιοχή και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καταγή.

Η Πλαγιά αντέδρασε και έφτασε κοντά στο γκολ στο 27′ με τον Μωραΐτη Β. να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη. Στο 34′ ο Σταμουλάκης βρέθηκε πίσω από τους αμυντικούς και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε τον Καραπιπέρη φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Στο 2ο μέρος ο ΑΟ Πλαγιάς έχασε την ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα με τον Μωραΐτη Β να κάνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, τη μπάλα όμως καταλήγει για άλλη μια φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη και μετά άουτ.
Το Καναλάκι κέρδισε πέναλντι στη συνέχεια, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νταής για το 1-2. Στο 64′ η ομάδα της Πλαγιάς δέχθηκε ένα αστείο γκολ, με την μπάλα να περνά ατουφέκιστη μέχρι την περιοχή και τον Νταή, ο οποίος βρήκε τον Τζίμα μόνο του και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-3.
Ο ΑΟ Πλαγιάς κατάφερε να μειώσει με φάουλ-βολίδα από τον Σταμουλάκη και να πιέζει στη συνέχεια για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Οι παίκτες της Πλαγιάς ζήτησαν κόκκινη σε μαρκάρισμα πάνω στον Καταγή, με τον Ρούσο να κλείνει τα μάτια.
ΑΟ Πλαγιάς (Παπαδόπουλος)
Καταγής, Κοκόλης, Βερύκιος, ΚαταγήςΠ, Κατσαβριάς, Παξινός, Μπουρδάρας, Μωραΐτης Ι, Σταμουλάκης, Μωραΐτης Β, Μωραΐτης Γ.
Καναλάκι(Βέκιος)
Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Μπάκας, Μήτσης, Τσούγκαρης, Λουκούμης, Τζίμας, Λαγός, Νταής, Σιώρος.
lefkadapress
google page rank