Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν». ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Ευχαριστήριο
 Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη και τους φίλους του που για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον ετήσιο χορό μας, με μεγάλο ενθουσιασμό, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.
Πάντα το κάλεσμά μας είχε τον τίτλο «όταν η Κατούνα γιορτάζει είστε όλοι καλεσμένοι» και δικαιώθηκε ακόμη μία φορά.
Ο χορός μας και για το 2015 αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς και τα είχε όλα, ένα ενθουσιώδες κοινό, τον διαχρονικό Γιώργο Νταλάρα, την αισθαντική Ελένη Βιτάλη, το κέφι και την γλυκιά παρουσία της Γλυκερίας. Άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι αναμνήσεων, συναισθημάτων, εικόνων, βιωμάτων, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις φωνές των τριών καλλιτεχνών γεγονός που μετέτρεψε την βραδιά σε εμπειρία και άγγιξε τα παλιά αλλά και τα νεότερα μέλη μας.
Έχουμε επιλέξει , καθόλου τυχαία, να πραγματοποιούμε τον χορό μας σε μεγάλους χώρους, με δυνατά σχήματα που αγγίζουν το μεγάλο κοινό και πάντα να το συνδέουμε με ένα σκοπό, γιατί οι σύλλογοι οφείλουν να αναπτύσσουν αισθητήριο και αντανακλαστικά έναντι των αναγκών της κοινωνίας και ειδικότερα της σκληρής οικονομικής κατάστασης που βιώνει μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας και όχι μόνο.
Ανταποκρινόμενοι σ΄αυτό το αίσθημα με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας τα έσοδα της επιτυχημένης μας βραδιάς θα διατεθούν για την ανακούφιση δοκιμαζόμενων συγχωριανών μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που συμμετείχατε  κάνοντας την βραδιά μας μαγική και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην γενέτειρά μας αυτή την φορά, με τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής μας, τις οποίες σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία και τις ιδέες σας.

1.Την 25η Μαρτίου συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου στην πλατεία και με το  «Προσκλητήριο Ηρώων» που διοργανώνεται για 4 χρονιά κι έχει καθιερωθεί. Το ξεκίνημά του έγινε στην Παναγία την Αγία Δευτέρα πριν πολλά χρόνια από το Σύλλογό μας.

  

  2.     Την Διημερίδα Οικογένεια και παιδί (Ενδοοικογενειακή Βία - Σχολικός εκφοβισμός) στο πρώην Δημαρχείο Κατούνας 28 Μαρτίου 2015 και στο Δημαρχείο Ακτίου Βόνιτσας 29 Μαρτίου 2015.






Το Δ.Σ.
google page rank