Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αυτοκτόνησε 40χρονος

Σημείωμα εντόπισαν οι αρχές δίπλα από το άψυχο κορμί του 40χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου στην Αγία Τριάδα.
Το περίστροφο που βρέθηκε δίπλα στον Θ.Χ. σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του tempo24.gr ανήκει στον 40χρονο, γεγονός που συγκλίνει περισσότερο στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Στο μεταξύ, πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν ότι δίπλα από το άψυχο κορμί του 40χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου βρέθηκε σημείωμα στο οποίο απογοητευμένος περιγράφει ορισμένες αρνητικές καταστάσεις στην ζωή του που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Πριν από λίγη ώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο η μητέρα του 40χρονου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr.
Οι αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο ότι ο 40χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι έρευνες βρισκονται σε εξέλιξη αυτή την στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο Θ.Χ.
Ο Θ.Χ ετών περίπου 40, σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, είναι ο νεκρός που βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά στο σπίτι του (στον πρώτο όροφο της Αριστοδήμου 8) στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο 40χρονος ήταν σήμερα το πρωί η σειρά του να πάει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του για να αντικαταστήσει το Θείο του. Ο Θείος του όμως που τον περίμενε ανησύχησε και τηλεφώνησε σε συγγενείς του οι οποίοι τον αναζήτησαν και τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του, νεκρό.
Ο 40χρονος, φέρει διαμπερές τραύμα στο στόμα από πυροβόλο όπλο το οποίο έχει βγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ φέρει τραύμα και στο δεξί του πόδι. Το όπλο βρέθηκε δίπλα στον νεκρό.
Να σημειώσουμε ότι ο 40χρονος ήταν μοναχοπαίδι. Στο ισόγειο μένει η μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Νίκος Συφαντος
tempo24.gr

google page rank