Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΕΥΚΛΕΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ, ΔΡΥΒΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ, ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΤΕΦΑΝ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ. ΡΑΓΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ OPEN HELLAS ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΝΟΥΣΗ

Ο Ευκλέας Μοναστηρακίου σας ενημερώνει  για τις πιο σημαντικές Διακρίσεις που είχε στο OPEN HELLAS στην Αθήνα της 10/05/2015.
Πιο συγκεκριμένα:
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ
ΔΡΥΒΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΤΕΦΑΝ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΡΑΓΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ
Από αυτούς ξεχώρισε ο Καρανικας Δημήτριος ο οποίος έπαιξε σε όλα τα στυλ με Α κατηγορίας αθλητές και στάθηκε όχι μόνο άξιος αντίπαλος αλλά και νικητής και στα τρία αγωνίσματα τραβώντας πάνω του πολλά βλέμματα.
Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα περιείχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή και πολύ καλό επίπεδο διακριθέντων αθλητών πανευρωπαϊκός παγκοσμίως και μέσα σε αυτό η μικρή αγωνιστική μας ομάδα ξεχώρισε με την άριστη καθοδήγηση του διεθνούς εκπαιδευτή και έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη από αθλητές και προπονητές πολύ υψηλού επιπέδου.
Αυτό το γεγονός συμβάλει στην καλύτερη διάδοση του Taekwon-do αλλά και στη διάδοση του μικρού χωριού μας που είναι το Μοναστηράκι γι’ αυτο θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για τη καλύτερη προβολή του Taekwon-do.
Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τους ανθρώπους που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας και αυτοί είναι οι χορηγοί μας: Καρακωστας Γεώργιος, Φουρλης Ιωάννης, Σωζος Βασίλης, Σουφης Αθανάσιος, Κουτρουλος Ιωάννης οι οποίοι με τη βοήθεια τους βάζουν και αυτή το λιθαράκι για τη επιτυχίες μας που χωρίς αυτούς δε θα καταφέρναμε να συμμετέχουμε σε τόσες πολλές δραστηριότητες.
Τέλος συμμετοχή είχε και το αδελφικό σωματείο του ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας με εκπαιδευτή τον Καββαδία Ευστάθιο και πολλές διακρίσεις.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:













google page rank