Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Μια μαγευτική βραδιά υπό το Αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι χάρισε η Φωτεινή Δάρα με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και την μπάντα τους στους θεατές τους χτες το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλία ευχαριστήρια μηνύματα προς τους διοργανωτές απηύθυναν ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου καθώς και η προϊσταμένη της ΛΣΤ” Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ολ. Βικάτου. Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 και για δυο ώρες η μελωδική, κρυστάλλινη φωνή της τραγουδίστριας προκαλούσε ρίγη σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου. Το κατάμεστο θέατρο -και όχι μόνο καθώς είχε γεμίσει και ο χώρος γύρω από αυτό- δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και σήμανε με τον καλύτερο τρόπο το τέλος του καλοκαιριού.
Οι δυο καλλιτέχνες ετοίμασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιελάμβανε τραγούδια τόσο του ίδιου του μουσικοσυνθέτη όσο και άλλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Το κοινό έγινε μια φωνή με τη τραγουδίστρια και με το τέλος της συναυλίας το χειροκρότημα δεν σταματούσε. Η διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης για την πανσέληνο του Αυγούστου γίνεται πλέον θεσμός καθώς φέτος ήταν η 5η χρονιά.
Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου, όπως άλλοι τόσοι αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα, είναι για μια βραδιά προσβάσιμο στο κοινό και δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα που διοργανώθηκε από το Δήμο σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων-Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος με πολλή προσοχή και φροντίδα. Ο Δήμος Αγρινίου είχε φροντίσει, για την διευκόλυνση κυρίως των ευπαθών ομάδων, να υπάρχει λεωφορείο του Δήμου για την μεταφορά των πολιτών μέχρι το χώρο της εκδήλωσης καθώς απαγορεύονταν στα αυτοκίνητα να ανέβουν μέχρι εκεί.












agrinioreport
google page rank