Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ 0-1

Την ήττα με 1-0 σκορ γνώρισε η Μεδεών στο γήπεδο της Κατούνας από τον Παναμβρακικό Μπούκας. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 72',οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο 8' ατομική προσπάθεια του Μπρούμου φτάνει στην περιοχή του Παναμβρακικού αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Ρόκκου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιτσόμητσος βρίσκεται στην μεγάλη περιοχή της Κατούνας σουτάρει και αποκρούει ο Μπουμπούλης με τα πόδια. Στο 18' πάλι ο Μπρούμος βρίσκεται απέναντι από τον Ρόκκο αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο. 
Στο 72' απομακρύνουν οι αμυντικοί της Μπούκας η μπάλα φτάνει στον Τσιτσομήτσο που μπαίνει στην μεγάλη περιοχή της Κατούνας και με δυνατό σουτ η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα. Στο 83' κακή απομάκρυνση των παικτών της Μπούκας από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Τζαβίδης, η μπάλα φτάνει στον Νάκο που έκανε το δυνατό σουτ και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρόκκος. Στο 88' ο Νάκος σεντράρει από τα δεξιά κεφαλιά του Λιότσου Μ. η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ρόκκου.
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΝΑΚΟΣ 3.ΜΟΥΧΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ(ΤΖΑΒΙΔΗΣ) 6.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 7.ΛΙΟΤΣΟΣ Μ. 8.ΛΙΟΤΣΟΣ Β. 9.ΤΑΤΣΕΛΟΣ 10.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ(ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ)11.ΜΠΡΟΥΜΟΣ(ΛΙΟΤΣΟΣ Δ.)
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ: 1.ΡΟΚΚΟΣ 2.ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ 3.ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ 4.ΖΗΣΗΣ 5.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ 6.ΣΤΑΜΟΣ 7.ΜΑΚΡΗΣ 8.ΔΡΑΚΟΣ(ΑΡΓΥΡΗΣ) 9.ΚΥΡΟΣΙΜΟΣ 10.ΦΙΛΟΣ(ΚΑΡΑΛΗΣ)11.ΤΣΙΤΣΟΜΗΤΣΟΣ(ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ)














ΑΜΣ Μεδεων
google page rank