Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ "ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Σε σχέση με δημοσίευμα σε blog της περιοχής για το "τιμόνι της αντιπολίτευσης" στον Δήμο μας, δηλώνω ότι το τιμόνι της μείζονος αντιπολίτευσης βρίσκεται στα χέρια μου, σύμφωνα με την επιθυμία των δημοτών. Παρακολουθώ από κοντά τα τεκταινόμενα στη περιοχή και η φυσική παρουσία μου στα κρίσιμα συμβούλια θα συνεχιστεί, όπως μέχρι τώρα.
Θέμα υπαρχηγού ή υπαρχηγών δεν υπάρχει. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μου ανταποκρίνονται με συνέπεια και αξιοσύνη στις αρμοδιότητες που τους έχω αναθέσει. Κοινός μας στόχος οι καλλίτερες μέρες για τη περιοχή μας.

Βόνιτσα 7/10/2015
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ"                                                  ΕΥΘ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KATOUNA NEWS
Πρώτη φορά στα χρόνια της λειτουργίας του katouna News ήρθε ανακοίνωση από τον κ. Φερεντίνο και τα χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος του Σολδάτου, αλλά και κατά την προεκλογική και μετεκλογική περίοδο που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος. Την ανακοίνωση του κ. Φερεντίνου που ήρθε πριν λίγο, σας την δημοσιεύσαμε και αναφέρεται σαν απάντηση στην ανακοίνωση του  katouna News που θα δημοσίευε  άρθρο, που είχε μόνο τον τίτλο για τον κ. Θανάση Κασόλα που αναλαμβάνει άτυπα το "τιμόνι του συνδυασμού της αντιπολίτευσης". Δεν ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει στον εσωτερικό χώρο της αντιπολίτευσης αλλά εμείς το άρθρο μας θα το δημοσιεύσουμε τις προσεχείς μέρες γιατί άλλα βγαίνουν προς τα έξω και οι πολίτες θέλουν ενημέρωση.
ΝΑ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ.

google page rank