Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2/2016 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


Σε μια πανέμορφη αίθουσα που στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)  Κατούνας την Τετάρτη 3/2/2016 το απόγευμα στις 4:00 μ.μ. οι μικροί μας φίλοι έκοψαν την πίτα τους. 
Τα παιδιά υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη με ένα τραγουδάκι πετυχημένο γι' αυτόν "Τι είναι η μουσική" που θα το δειτε και θα το ακούσετε παρακάτω στο βίντεο.  Την πίτα ευλόγησε ο συγχωριανός μας Αρχιμανδρίτης Πάτερ Νεκτάριος Τριάντης που έδωσε ευχές στα παιδιά με τον πάτερ Χρυσόστομο Κελεπούρη. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης έδωσε τις ανάλογες ευχές έκοψε την πίτα και μοιράστηκε στα παιδιά και τους εργαζόμενους. 
Μαζι με τους μαθητές του (ΚΔΑΠ) ήταν εκεί οι γονείς τους, επίσης παραβρέθηκαν στην γιορτή, η γιατρίνα μας κα Ειρήνη Ζαρμπαλα, η εργαζόμενη στο Βοήθεια στο Σπίτι Καραίσκου Κωνσταντίνα οι τρεις νηπιαγωγοί, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, η Αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας Πανταζή Παναγιώτα οι δημοτικοί σύμβουλοι: πρόεδρος της κοινωφελούς  Προδρομίτης Σωτήριος, η Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Καρέλου και ο πρόεδρος του χωριού Καφρίτσας Θωμάς 
Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ( ΚΔΑΠ) τα παιδιά ηλικίας 5- 12 ετών μπορούν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά. Μέσα από οργανωμένες και ατομικές δραστηριότητες που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, όπως μουσική, ζωγραφική, παιδαγωγικά, γυμναστική, θέατρο, χορό, "δημιουργικό" παιχνίδι, τα παιδιά αποκτούν πλήθος ερεθισμάτων, ψυχαγωγούνται και αναπτύσουν την κοινωνικότητα, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη. 
Στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας λειτουργούν τρία Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών   ΚΔΑΠ (ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:













google page rank