Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μεσολόγγι: Γιος κυνηγούσε την μητέρα του με μπαλτά

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως ο γιός της την κυνηγούσε με μπαλτά μέσα στο σπίτι ενώ η ίδια έτρεξε για να σωθεί και απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com 36χρονος ο οποίος είχε οδηγηθεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρεία απείλησε σήμερα το απόγευμα την μητέρα του, μέσα στην οικία τους στο διαμέρισμά τους στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, με μπαλτά.  Συγκεκριμένα η ίδια η μητέρα έντρομη κάλεσε την αστυνομία Μεσολογγίου λέγοντας πως ο γιός της την κυνηγούσε υπό την απειλή ενός μπαλτά μέσα στο σπίτι.

Η μητέρα του 36χρονου προσπάθησε να γλυτώσει από τα χέρια του γιού της και έτρεξε ώστε να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η εν λόγω γυναίκα έχει και έναν ακόμη γιο, με τον οποίο ο 36χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να το απομακρύνουν από εκεί.
Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες της αστυνομίας έφθασε από την Πάτρα ψυχολόγος της αστυνομίας και διαπραγματευτής οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν το 36χρονο να κατέβει από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας.
Ευτυχώς τα χειρότερα απετράπησαν, ο 36χρονος συνελήφθη και κατόπιν εντολής εισαγγελέα θα οδηγηθεί για ψυχιατρική εξέταση.
agrinioreport
google page rank