Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Μοναστηρακιωτων Ξηρομέρου Αθήνας φέτος διάλεξε ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και κοπή της πίτας του συλλόγου.
Διάλεξε ένα καθεαυτού Ρεμπετάδικο τις Μουσικές Διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας επί της Πατησίων, με πολλά μουσικά αφιερώματα με τους Μπάμπη Τσέρτο και τις γλυκύτατες φωνές της Ειρήνης Τουμπάκη και Σταυρούλας Μανωλοπούλου και το απίθανο βιολί του καλού φίλου Κυριάκου Γκουβέντα.
Αλλά επειδή Μοναστηρακιώτες, Ξηρομερίτες που κάνουν το καλύτερο παραδοσιακό τριήμερο πανηγύρι τέλος Καλοκαιριού σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας δεν γίνεται χωρίς κλαρίνο, το Δ.Σ. του Συλλόγου φρόντισε το μισό πρόγραμμα να υπάρχουν και δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές της προέδρου του Συλλόγου Γεωργίας Μακρυγιάννη στους παρευρισκόμενους και ανέφερε τις δραστηριότητες του Συλλόγου και την κοπή της πίτας από τα μέλη του Δ.Σ.   
Στην συνέχεια ξεκίνησε ένα μεγάλο γλέντι και χορός που κράτησε μέχρι τις βραδινές ώρες μιας και η εκδήλωση ήταν μεσημέρι.
Στα μισά της εκδήλωσης η έκπληξη της βραδιάς ανέβηκε στην πίστα και καταχειροκροτήθηκε η 12χρονη αθλήτρια από το Μοναστηράκι Κασσιανή Φούρλη που κατέκτησε αυτό το Σαββατοκύριακο ασημένιο μετάλλιο στο Light contact αγώνες ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ  Kick Boxing στο ATHENS CHALLENGE.
Πολλοί οι αντιπρόσωποι των συλλόγων και φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τους Μοναστηρακιώτες, μερικοί από αυτούς που διακρίναμε ήταν, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ. Στεργίου Δημήτριος, Μπουρνάζος Βασίλης  Αντιπρόεδρος, το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ. Κοθρούλας Δημήτριος, το μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Κουτιβής Ευάγγελος από την Κατούνα, Καραδήμας Σπύρος αντιπρόεδρος Συλλόγου Στανιατών και μέλος της ΟΣΥΒΑ, Κουτσομπίνας Δημοσθένης πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών και ο πρόεδρος εργαζομένων του ΟΤΕ Κασόλας Νικόλαος, ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Πετρόπουλος Κώστας και πολλοί άλλοι.
Και του χρόνου 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:











































































































ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΚΟΥΤΙΒΗΣ


google page rank