Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Θρίλερ για γερά νεύρα με «άρωμα» Αγγελικής Νικολούλη!

Στην αρχή μίλησαν για αυτοκτονία… Τα στοιχεία όμως που βρέθηκαν στο απανθρακωμένο πτώμα και στο καμένο ολοσχερώς τζιπ που είχε εντοπιστεί όπισθεν της «Μεταλλοπλαστικής Αγρινίου», στην ευρύτερη περιοχή της Καμαρούλας, κραύγαζαν και φέρνουν την ανατροπή…
Ο εντοπισμός του πτώματος του 46χρονου εκπαιδευτικού είχε γίνει την 21η Απριλίου του 2011, όταν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν δεχθεί κλήση για φωτιά σε Ι.Χ αυτοκίνητο σ’ ένα ελαιώνα πλησίον του δρόμου Αγρίνιου – Καμαρούλας. Η υπόθεση τότε αποτέλεσε μυστήριο, αφού δεν δόθηκε καμιά εξήγηση που να χαρακτηρίζεται επαρκής και ικανή να καθησυχάσει τους συγγενείς και την οικογένεια του θύματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο Εισαγγελέας Αγρινίου άνοιξε και πάλι την υπόθεση ασκώντας ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά παντός υπευθύνου, καθώς έκρινε πως υπάρχουν «σκοτεινά σημεία» τα οποία θα έπρεπε να διερευνηθούν και να αποσαφηνιστούν.  Ωστόσο, η κοινή γνώμη που είχε μείνει εμβρόντητη για ακόμη μια φορά με την απαγγελία κατηγορίας του Εισαγγελέα παρέμεινε στα «σκοτάδια».
Αύριο το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της θα ανοίξει εκ νέου τον φάκελο μυστηρίου για το απανθρακωμένο πτώμα του 46χρονου εκπαιδευτικού και θα «ρίξει φως στο τούνελ του μυστηρίου». Υπενθυμίζουμε πως τις μέρες αυτές η Αγγελική Νικολούλη, μαζί με την ομάδα της, είναι στο Αγρίνιο, το Παναιτώλιο, αλλά και την Βόνιτσα και πραγματοποιεί τις δικές της έρευνες!
Για την ιστορία…  Από την αρχή είχαν διατυπωθεί διάφορα σενάρια για τον τραγικό θάνατο του άντρα, μεταξύ των οποίων και κάποια που έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία. Με βάση όμως τα στοιχεία και τις καταθέσεις, η Αστυνομία είχε συμπεράνει ότι ο θάνατος οφείλονταν σε αυτοκτονία ή ατύχημα, ενώ δεν «έβλεπε» την εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση. Ωστόσο, αυτή η εξήγηση δεν έγινε ποτέ αποδεκτή από τους συγγενείς του δασκάλου.
Φαίνεται όμως πως με την άποψη που εξέφρασε τότε η Αστυνομία για την υπόθεση διαφωνούσε και ο Εισαγγελέας, ο οποίος, διερευνώντας την υπόθεση έκρινε ότι χρειάζεται περεταίρω αποσαφήνιση, καθώς βρήκε ενδείξεις ποινικών αδικημάτων, τα οποία έπρεπε να διερευνηθούν!
Το τραγικό αυτό συμβάν που θυμίζει αστυνομική ταινία, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και προφανώς οι «σημερινές» έρευνες της Αγγελικής Νικολούλη για το ενδεχόμενο εγκληματική ενέργεια προκαλεί εκ νέου αναστάτωση! Αφενός μεν εξαιτίας της βαρβαρότητας της υπόθεσης και αφετέρου δε εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχει περάσει. Το κουβάρι της υπόθεσης έρχεται να ξετυλίξει η Αγγελική Νικολούλη αύριο το βράδυ μέσω της εκπομπής της.

Κων/νος Χονδρός
sinidisi
google page rank