Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Τι έψαχνε το συνεργείο της Νικολούλη στην περιοχή της Βόνιτσας

Όταν ανεβάζει μια πληροφορία το katouna News να ξέρετε είναι απόλυτα διασταυρωμένη, μπορεί ο σκοπός της δημοσίευσης να έχει πολλούς αποδέκτες έτσι ώστε να βγει σε κάτι καλό. 
Γι’ αυτό οι αναρτήσεις της περιοχής μας, κυριότερα αυτές που είναι από δικές μας πληροφορίες και όχι αναδημοσιεύσεις  έχουν στόχο να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία σε πολλά θέματα.
Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε πως συνεργείο της Νικολούλη ήταν και στην περιοχή της Βόνιτσας εκτός του περιστατικού του Αγρινίου. Αξίζει να σημειώσουμε πως η διερεύνηση της υπόθεσης του Αγρινίου δεν έκλεισε ακόμα, αλλά να που έφερε και πάλι στο φως την εξαφάνιση  Οδυσσέα Γαλάνη από το Θύρρειο Βόνιτσας διπλό το μυστήριο λοιπόν…..  
Υπάρχει ακόμα ένα φως στο τούνελ στην περιοχή μας, για γεγονός που συνέβη και φυσικά όταν έρθει η ώρα του πιστεύουμε θα ασχοληθεί η Νικολούλη δεν είναι τυχαίες οι επισκέψεις στην περιοχή μας.
Ας πάμε στο δεύτερο μυστήριο που αναφέρθηκε στην χθεσινή της εκπομπή που είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία και παλιότερα χωρίς κανένα αποτέλεσμα:

Οδυσσέας Γαλάνης από το Θύρρειο Βόνιτσας: Χάθηκε το 2007 όταν πέθανε ο αδερφός του!
Χάθηκε όταν πέθανε ο αδερφός του.
Την ημέρα που πέθανε ο αδερφός του έφυγε σοκαρισμένος προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής στην οικογένεια του.
Είναι ο Οδυσσέας Γαλάνης 52 χρόνων, που έμενε μόνος του στο χωριό Θύρρειο της Βόνιτσας.
Εξαφανίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2007, παίρνοντας μαζί του την κυνηγετική του καραμπίνα και το σκύλο του.

Έχει ύψος 1,65.

google page rank