Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

«Χοντρό» παρασκήνιο με Ουάρντα και Ολυμπιακό!

Αναμφίβολα ο Ουάρντα θα είναι από τα πιο «hot» ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, μετά τα όσα έδειξε την σεζόν που πέρασε με την φανέλα του Παναιτωλικού. Το ταλέντο του 23χρονου μεσοεπιθετικού δεν κρύβεται και σίγουρα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Φέτος, είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ (δυο στην Ξάνθη και από ένα σε Αστέρα, Ηρακλή και Ολυμπιακό), ενώ είχε και δυο ασίστ με Ηρακλή και Καλλονή..
Το ερώτημα βέβαια είναι ποιοι από τους «μεγάλους» θα ασχοληθούν σοβαρά μαζί του (υπάρχει εδώ και καιρό φημολογία για… μπάσιμο του ΠΑΟΚ) και εάν θα μπει στο… κόλπο και ο Ολυμπιακός.

Άλλωστε, για τον Αιγύπτιο άσο έχει καλή άποψη και ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει μιλήσει μαζί του και του έχει δώσει συγχαρητήρια για την απόδοσή του, με το τελευταίο τετ α τετ να γίνεται στο Αγρίνιο. Βέβαια και ο νεαρός χαφ φαίνεται να… γουστάρει τους Πρωταθλητές, αφού όταν ο Παναιτωλικός έπαιζε στον Πλατανιά και ήταν τιμωρημένος, είχε βρεθεί μαζί με φίλο του στο Γ. Καραϊσκάκης σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Ωστόσο, υπάρχει ένα τεράστιο… ΑΛΛΑ στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση κι αυτό έχει να κάνει με το ότι στο Λιμάνι είναι δυσαρεστημένοι σφόδρα με τον Κωστουλα. Θεωρούν δηλαδή οι ερυθρόλευκοι, πως ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικου είναι στο… άρμα των Μελισσανιδη-Ιβαν και γενικότερα στο αντι-Ολυμπιακό μπλοκ, εξέλιξη που μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να γίνει κάποια τέτοια μεταγραφή.
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, στον Ολυμπιακό δεν θα ήθελαν να μπουν καν σε διαδικασία συζήτησης με τον Παναιτωλικό, ακόμα κι αν τους αρέσει ο Ουαρντα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα τωρινά δεδομένα. Πόσο μάλλον να ξαναδώσουν λεφτά στον Κωστούλα, στον οποίο πέρσι του έσκασαν 670.000 για τον Μαρτινες, με την διάθεση μάλιστα να τον άφηναν 1 χρόνο δανεικό…
Για να ξέρετε πάντως και γενικότερα, για όσα θα γραφτούν το επόμενο διάστημα σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παίκτες της ομάδας του Αγρινίου, στον Ολυμπιακό έχουν πολλά παράπονα από την διοίκηση του Παναιτωτλικού και αυτό θα έχει ..αντίκρισμα και στην υπόθεση Ουάρντα, αλλά και σε άλλες που ίσως προκύψουν.

sportdog.gr
google page rank