Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

25χρονη έπεσε στη θάλασσα με κομμένες φλέβες – παραλίγο τραγωδία στη Βόνιτσα!

Μία 25χρονη γυναίκα σε κατάσταση μέθης και με τραύμα στον καρπό βούτηξε στα νερά του Αμβρακικού από τον λιμένα Βόνιτσας. Την 25χρονη εντόπισε περαστικός και ενημέρωσε το Α.Τ. Βόνιτσας
Στο σημείο έφτασε περίπολος από το Α.Τ. Βόνιτσας που βρήκε τη γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ενώ παράλληλα κλήθηκε και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και το Α.Τ. Βόνιτσας που έφτασαν αμέσως μετά στο σημείο. Η 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, είναι μητέρα ενός παιδιού και ζει και εργάζεται στη Βόνιτσα.


Η γυναίκα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πρεβέζης. Την προανάκριση ενεργεί το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας, ενώ η περίπτωση της απόπειρας αυτοκτονίας από την 25χρονη ερευνάται
e-maistros

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sinidisi.gr το απόγευμα της Τρίτης περίπου στις 18.20 μια 25χρονη αλλοδαπή έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι της Βόνιτσας, έχοντας κομμένες τις φλέβες της! Λόγω του σημείου έγινε αμέσως αντιληπτή και αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση τόσο της Αστυνομίας, όσο και του Λιμενικού. Αμέσως ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στον Κέντρο Υγείας, χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο για την ζωή της. Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε το Λιμενικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ agriniopress
Βρέθηκε ημιλιπόθυμη και τραυματισμένη στον καρπό στον θαλάσσιο χώρο στο Λιμάνι της Βόνιτσας 
Για περίπτωση γυναίκας που βρίσκονταν εντός του λιμένα της Βόνιτσας και κινδύνευε ενημερώθηκε στις 6:20 το απόγευμα, χθες ,το Α.Τ. Βόνιτσας ,από πεζό που διέρχονταν από το σημείο.
Στο σημείο έφτασε περίπολος από το Α.Τ. Βόνιτσας που βρήκε τη γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ενώ παράλληλα κλήθηκε και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και το Α.Τ. Βόνιτσας που έφτασαν αμέσως μετά στο σημείο.
Ο γιατρός του Α.Τ. Βόνιτσας που κλήθηκε να την εξετάσει, διαπίστωσε πως η γυναίκα, που είναι 25 ετών, κάτοικος Ρουμανίας και μένει μόνιμα στην περιοχή, βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ενώ είχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον αριστερό της καρπό.
.

  
Η γυναίκα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πρεβέζης. Την προανάκριση ενεργεί το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας, ενώ η περίπτωση της απόπειρας αυτοκτονίας από την 25χρονη ερευνάται.
google page rank