Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Τελέσθηκε μέγας εσπερινός στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Βαρβάρου (Λουτρά Τρύφου). Ολοκληρώνονται οι πανηγυρικές εκδηλώσεις της εορτής του Τοπικού μας Αγίου Βάρβαρου σήμερα Πέμπτη23 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώνονται οι πανηγυρικές εκδηλώσεις της εορτής του Τοπικού μας Αγίου το πρωί με Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Βαρβάρου Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ και στη συνέχεια λιτάνευση Εικόνος και Ιερού Λειψάνου του Αγίου.
Χθες το απόγευμα τελέσθηκε μέγας εσπερινός στον Προσκυνηματικό  Ιερό Ναό του Αγίου Βαρβάρου (Λουτρά Τρύφου) από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατήρ Νεκτάριο Τριάντη και πολλών ιερέων. 
Ενώ την Τρίτη το απόγευμα έγινε η υποδοχή Αποτμήματος Τιμίας Καρας  του Αγίου Βαρβάρου από το χωριό Ποταμός Κερκύρας, και εν συνεχεία Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρύφου όπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Στούπας και ο πρόεδρος της Τρύφου κ. Παπάς.  

Το απόγευμα στις  19:30 θα γίνει Ιερά Παράκληση του Αγίου Βαρβάρου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και εν συνεχεία αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου.
                                               βίντεο 


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ :





















































ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ "Τρύφος - Βούστρι: Το χωριό μας"














google page rank