Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε στην πόλη της Λευκάδας

Νεώτερη ενημέρωση: Μάχη δίνουν αυτή την ώρα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λευκάδας προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 40χρονο αλλοδαπό ο οποίος πριν λίγη ώρα προσπάθησε να καεί με βενζίνη. Ο άνδρας έχει σχεδόν καθολικά εγκαύματα και γίνονται προσπάθειες για την μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Αρχική ενημέρωση: Στο πόδι απόψε η πόλη της Λευκάδας με πυροσβεστική και ασθενοφόρο να προσπαθούν να σώσουν άνδρα ο οποίος φαίνεται να έριξε πάνω του βενζίνη και να αυτοπυρπολήθηκε. Βέβαια αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστούν ακριβή. Το περιστατικό έχει συμβεί σε στενό της δυτικής παραλίας πριν λίγη ώρα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες . Κανένας ακόμη δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και ο αλλοδαπός άνδρας έφτασε σε αυτό το σημείο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τη ζωή του. Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και η αστυνομία που ερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την απόπειρα.
agrinio24
google page rank