Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Όλο εκπλήξεις είναι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, μέσα σε μια μέρα σε μηδέν χρόνο αντικατέστησε της μισές ομπρέλες της παραλίας στην Βόνιτσα πριν καν το καταλάβουν οι λουόμενοι. 
Στις φωτογραφίες παρακάτω βλέπουμε πως τοποθετήθηκαν καινούριες ομπρέλες και τριπλάσιες στον αριθμό, οι ίδιοι οι λουόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια τους γι' αυτό που έγινε και με μέσα σε τέτοια θερμοκρασία. Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Νίκος Πάντας που παλεύει πολύ για την Βόνιτσα τον βλέπουμε να πρωτοστατεί και κάνει χρέη εργάτη, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, τον έχουμε δει πολλές φορές και κατά το παρελθόν και ούτε είναι άνθρωπος της φωτογραφίας, αλλά της εργασίας. Το ίδιο βλέπουμε εκτός από το προσωπικό του Δήμου να πρωτοστατεί για μια ακόμα φορά και ο πρόεδρος της Βόνιτσας Χρήστος Χασακής. Έτοιμες λοιπόν οι ομπρέλες της Βόνιτσας. Οι ομπρέλες που τοποθετούνται είναι περίπου 40 μέχρι στο τέλος της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου ενώ πρώτα ήταν περίπου στις 15 και κατά τύχη απλά το αναφέρουμε πάλι επί Δημαρχίας Αποστολάκη πριν πολλά χρόνια είχαν τοποθετηθεί.  
Οι παλιές ομπρέλες μοιράστηκαν σε μικρές παραλίες του Δήμου όπως σε Παλιάμπελα, Μυρτάρι κλπ.
Η κίνηση αυτή για τους κατοίκους της Βόνιτσας είναι πολύ καλή μιας και οι μετακινήσεις στοιχίζουν και υπάρχει μεγάλη κρίση. Το σίγουρο είναι πως τώρα η παραλία θα γεμίζει και θα έχει περισσότερο κόσμο από πρώτα αφού θα υπάρχουν τόσες ομπρέλες. Όσο για ξαπλώστρες που μας ρώτησαν αναγνώστες του Katouna News, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση αν θα υπάρξουν και αν θα είναι ξύλινες ή απλές.   
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

















google page rank