Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων ο Κυριαζής

Από το Πανελλήνιο ρεκόρ του Γιάννη Κυριαζή με βολή στα 87.14μ. στον ακοντισμό σημαδεύτηκε η δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στη Λάρισα.
ΜΕ τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών - Γυναικών που διεξήχθη στη Λάρισα. Με το ... καλησπέρα ο Γιάννης Κυριαζής στο στάδιο της Λάρισας "εξαφάνισε" το ακόντιο το οποίο συνόδευε ένα παρατεταμενο χειροκρότημα των φιλάθλων και το έστειλε να καρφωθεί στα 87.14μ στην πρώτη του προσπάθεια στον τελικό του ακοντισμού, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών καταρρίπτοντας το προηγούμενο που είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες (20/7) ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης στη Θήβα με 85.95μ. 

Η επίδοση του Κυριαζή είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα στους άνδρες και 5η φέτος στον κόσμο. "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενα μια πολύ καλή επίδοση. Ηρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχομαι να είμαι υγιής για να μπορώ να συνεχίσω έτσι, πετυχαίνοντας μεγάλες επιδόσεις" είπε ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ νέων ανδρών στον ακοντισμό. Η απάντηση από τον Παρασκευά Μπατζάβαλη ήταν 81.15μ επίσης στην πρώτη προσπάθεια.
Οι τρεις πρώτοι 
ΝΕΟΙ
Ακόντιο
1.Γιάννης Κυριαζής (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) 87.14 Π.Ρ.ΝεΑ
2.Παρασκευάς Μπατζάβαλης (Ζευς Τρικάλων) 81.15
3.Αρης Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) 66.03
mpampini
google page rank