Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Δύο πνιγμοί σε μια μέρα σε Κατω Βασιλική και Ναύπακτο

Δύο ηλικιωμένοι, μια γυναίκα στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας και ένας άνδρας στην Ψανή Ναυπάκτου ανασύρθηκαν από τις θαλάσσιες αυτές περιοχές χωρίς τις αισθήσεις τους.
Στην παραλία της Κάτω Βασιλικής γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, οι λουόμενοι ανέσυραν την ηλικιωμένη γυναίκα έξω από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της. Οι λουόμενοι κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο αλλά δυστυχώς η άτυχη ηλικιωμένη είχε χάσει την μάχη με την ζωή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθεί αν ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε πνιγμό.
Το δεύτερο επίσης με την ίδια άσχημη κατάληξη περιστατικό, σημειώθηκε στην παραλία της Ψανής στην Ναύπακτο γύρω στις 13:20 το μεσημέρι. Ηλικιωμένος άνδρας(81 ετών) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από λουόμενους. Κλήθηκε άμεσα και σε αυτό το περιστατικό το ΕΚΑΒ όπου και μετέφερε τον άτυχο ηλικιωμένο στο Κ.Υ Ναυπάκτου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου ενώ έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείου του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε πνιγμό.
Την προανάκριση και στα δύο αυτά συμβάντα έχει αναλάβει το Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου.
agrinioreport
google page rank