Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ : Καζαντζής σε Παπαναστασίου: Κρύψου όσο θες, στο γραφείο, στο σπίτι σου, όμως από τον κόσμο δεν μπορείς να κρυφτείς. (video)

Αλήθεια ποιος περίμενε μια τέτοια εξέλιξη στο Δήμο Αγρινίου δύο χρόνια μετά τις εκλογές 

"Κρύψου όσο θες, στο γραφείο, στο σπίτι σου, όμως από τον κόσμο δεν μπορείς να κρυφτείς. Φέρθηκες ανήθικα και μόνο το ήθος δεν μπορείς να επικαλείσαι "
Λάβρος στο δημοτικό συμβούλιο και κατά των αυλικών
Λάβρος κατά του κ.Παπαναστασίου ήταν για μια ακόμη φορά ο πρώην Αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ.Νίκος Καζαντζής στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου.
Και ενώ θα περίμενε κανείς στα καταγγελλόμενα και στις αναφορές του κ. Καζαντζή να απαντήσει ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, ο ίδιος έχει επιλέξει μια σιωπή, σε σημείο που να προβληματίζει τον κόσμο του Αγρινίου.
Συνεχίζοντας ο κ.Νίκος Καζαντζής.
Η στάση αυτή φανερώνει πολιτική αγένεια και ανανδρία όχι απέναντι σε μένα αλλά στους πολίτες του Αγρινίου, οι οποίοι με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο και την θέση του Αντιδημάρχου την κατέλαβα με την συναίνεση τους και όχι με την επιλογή του Παπαναστασίου”σημείωσε ο κ. Καζαντζής.
Επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι,του αποδόθηκαν αρμοδιότητες που δεν μπορούσε να ασκήσει διότι με εντολή του κ.Παπαναστασίου τις ασκούσε ο Γενικός Γραμματέας κ.Δημήτρης Τζιώλης , ο μη αιρετός, ο οποίος εκτελούσε και αρμοδιότητες του Δημάρχου τονίζοντας, δεν έχω απολύτως τίποτα με το κ.Τζιώλη , τον τιμώ αλλά η διαφωνία έγκειται στο γεγονός ότι του αποδόθηκαν αρμοδιότητες που δεν μπορούσε να ασκήσει αφού με εντολή του κ.Παπαναστασίου τις ασκούσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου, όπως και αρμοδιότητες του ίδιου του δημάρχου τις εκτελούσε ο κ.Τζιώλης και πως δεν ήταν αυτή η εντολή του κόσμου.
Ο κ.Καζαντζής διευκρίνισε ότι επανέρχεται στο θέμα της αποχώρησης του γιατί ο κ.Παπαναστασίου αποφεύγει να δώσει οποιαδήποτε απάντηση για το θέμα. “ ο Παπανστασίου δεν δίνει ποτέ απαντήσεις για αυτό αναγκάζομαι να μιλήσω εγώ. Δεν ζήτησα ποτέ από τον Παπαναστασίου το παραμικρό , καμία καρέκλα είναι εδώ οι Αντιδήμαρχοι και ας με διαψεύσουν. Και επειδή κάνει δηλώσεις απρεπής, βεβαίως έχει το δικαίωμα να αλλάζει και να ορίζει αντιδημάρχους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ενήργησε αντίθετα με την βούληση του κόσμου. Γιατί εμένα εδώ δεν με όρισε ο Παπαναστασίου αλλά ο κόσμος. Ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αυτό.”
Ο κ. Καζαντζής διευκρίνησε ότι όσα αναφέρει δεν αφορούν τη παράταξη, αυτούς που ήταν συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια και τους οποίους τιμά. Τόνισε ακόμη ότι, η απόφαση αφαίρεσης των αρμοδιοτήτων του ήταν άκυρη, κάτι που δείχνει την άγνοια του κ.Παπαναστασίου σε θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και τον Καλλικράτη και πως αν ήθελε θα την είχε προσβάλλει αλλά δεν τον ενδιέφερε, όπως και η καρέκλα του. Οδηγήθηκε δε, όπως είπε στην ανεξαρτητοποίηση από την απρεπή συμπεριφορά του κ.Παπαναστασίου , διότι ο ίδιος διάγει τον βίο του στα κοινά με αξιοπρέπεια όλα αυτά τα χρόνια και δεν δέχεται προσβολή από κανέναν, μια προσβολή η οποία γινόταν κατ” εξακολούθηση το τελευταίο διάστημα. Απευθυνόμενος στα μέλη δε της ομάδας ανέφερε, πως τους κατανοεί που δεν μιλούν όμως γνωρίζει ότι αρκετοί ασπάζονται τη στάση του και τα λεγόμενα του.
Ο κ.Καζαντζής ανέφερε επίσης πως ποτέ δεν εισακούστηκαν οι απόψεις του ακόμη και σε ζητήματα πολιτικής προστασίας και η πρόταση του για επισκευή ή για αγορά μιας υδροφόρας έπεσε στο κενό ενώ ο κ.Παπαναστασίου με τους “αυλικούς του” απεφάσιζε την αγορά ζαρντινιέρων . Ήθελαν να με αποδομήσουν ακόμη και για θέματα των αρμοδιοτήτων μου ,άλλοι έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ για θέματα που άπτονταν των αρμοδιοτήτων μου, ήταν οι αυλικοί. Επαίρεται, όπως είπε ο κ.Καζαντζής, ότι εκλέχτηκε μόνος του ο Παπαναστασίου και ότι είναι δήμαρχος του 63, του 68 ή του 70%. “Αναφέρεται με απαξιωτικό τρόπο στην υπόλοιπη ομάδα λέγοντας ότι δεν οφείλει τίποτα σε κανέναν, ακόμη και τώρα απουσιάζει από την αίθουσα για να απαντήσει. Αλλά δεν έχει να πει τίποτα. Ας μας πει αν έκανα καμιά ατασθαλία, μια ολιγωρία , δεν έχει να πει τίποτα γιατί έκανα την δουλεία μου άψογα .Και τώρα που έγινε δήμαρχος με την βοήθεια όλων μας , εκλεγμένων και μη ασκεί λέει τα δικαιώματα του δημάρχου. Αλαζονικό ακούγεται αυτό. Κρύψου όσο θές, στο γραφείο σου, στο σπίτι σου, όμως από τον κόσμο δεν μπορείς να κρυφτείς. Φέρθηκες ανήθικα και μόνο το ήθος δεν μπορείς να επικαλείσαι. “

Αναλυτικά όλα στο βίντεο του aerasnews.gr που ακολουθεί¨.

google page rank