Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Καβάλα σε μπουλντόζα εμφανίζεται στο πανηγύρι και γίνεται χαμός. ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ!!! Δείτε το video

Λίγα πράγματα είναι πιο φαντασμαγορικά από το ελληνικό το πανηγύρι. Είναι όμως μερικά πανηγύρια τα οποία διοργανώνονται από μρικούς οι οποίοι ψάχνουν για αυτό το κάτι το παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά.
Προφανώς το τοπικό συμβούλιο της Γαλησσάς κάνει κάθε χρόνο brainstorming meetings προκειμένου το ετήσιο πανηγύρι της ενορίας "της Καρδίας του Ιησού" να γίνει viral.
 Γι' αυτό το λόγο άλλωστε κάλεσαν τον τραγουδιστή Χρήστο Φιοράντη, ο οποίος στο περσινό πανηγύρι εμφανίστηκε πάνω σε ένα φορτηγάκι.
Ο τραγουδιστής είχε ήδη ανεβάσει τον πήχη ψηλά, οπότε φέτος χρειάστηκε να κάνει είσοδο πάνω σε κάποιο όχημα το οποίο θα τον ανεβάσει ψηλότερα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


Και εκεί που όλοι περίμεναν το Χρήστο Φιοράντη να εμφανιστεί από την σκηνή, τελικά ήρθε με νέα πρωτότυπη είσοδο, Πάνω σε μπουλντόζα, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοικτό. ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, βάζοντας «φωτιά» στη βραδιά και ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε ήδη ενθουσιαστεί από την εμφάνιση του τραγουδιστή.
Το κέφι και η καλή διάθεση κρατήθηκαν αμείωτα μέχρι το τέλος του γλεντιού έως τις πρώτες πρωινές ώρες ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.


google page rank