Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

35χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 70χρονη στο Αιτωλικό

Μια γυναίκα 70 ετών αποπειράθηκε να βιάσει χθες το απόγευμα ένας 35χρονος στο Αιτωλικό. Η γυναίκα βρισκόταν στο ΚΤΕΛ, όταν την πλησίασε ο 35χρονος οδηγώντας ένα μηχανάκι.
Η 70χρονη είχε μόλις φθάσει στο Αιτωλικό από την Αθήνα προκειμένου να πάει σε μια κηδεία. Όταν την πλησίασε ο άνδρας θεώρησε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που είχαν στείλει οι συγγενείς του θανόντος για να την παραλάβει από το ΚΤΕΛ και έτσι ανέβηκε στο μηχανάκι. Αντί για το σπίτι του νεκρού όμως η γυναίκα κατέληξε στην περιοχή του Πόρου όπου την οδήγησε ο 35χρονος με σκοπό να τη βιάσει. Εκείνη αντέδρασε και ο δράστης της άρπαξε το κινητό και τα χρήματα που είχε στην τσάντα της και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και η Ασφάλεια ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, που δεν άργησαν να αποδώσουν καρπούς, αφού λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αργότερα συνελήφθη. Πρόκειται για κρατούμενο των φυλακών, που κατάγεται από τη Γουριά, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα και βρέθηκε στην περιοχή με άδεια. Οι λίγες ημέρες που πήρε άδεια από τις φυλακές του ήταν αρκετές για να επιχειρήσει να ξανακάνει το ίδιο.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
google page rank