Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Πάλαιρος με τα ΕΛΤΑ

Καλοκαίρι η Πάλαιρος γεμάτη από κόσμο και το ταχυδρομείο υπολειτουργεί, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στο Katouna News είναι πολλές. Δυο υπάλληλοι υπάρχουν που ο ένας εξ αυτών πηγαίνει για υπηρεσία στο Μύτικα μιας και το γνωστό πρόβλημα εκεί δεν έχει λυθεί ακόμα και τα ΕΛΤΑ είναι κλειστά, με αποτέλεσμα το Ταχυδρομείο της Παλαίρου να λειτουργεί περίπου μέχρι της 11:00 το πρωί και στη συνέχεια ο υπάλληλος το κλείνει και βγαίνει έξω για διανομή.
Το ταχυδρομείο Παλαίρου λειτουργεί και ως ταμιευτήριο ενώ δεν υπάρχει τράπεζα στην Πάλαιρο με αποτέλεσμα οι ντόπιοι και οι Τουρίστες να μην έχουν τρόπο να κάνουν και τις συναλλαγές τους, μέχρι και στις συντάξεις των ηλικιωμένων υπάρχει πρόβλημα.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με την εναλαξ μετακίνηση των δυο υπαλλήλων στο Μύτικα των ΕΛΤΑ Παλαίρου και σε ένα τέτοιο μέρος όπως η  Πάλαιρος κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες να παραμένει κλειστό και χιλιάδες ανθρώπων να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.
Παρα τις συνεχείς ενοχλήσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου μεταφορών το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Ας το λάβει υπ΄όψιν του κάποιος αρμόδιος και τοπικούς βουλευτές και ας ασχοληθεί με κανένα τέτοιο σοβαρό θέμα.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ  
google page rank