Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Μοναστηράκι Ακτίου -Βόνιτσας: Παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Τσούκα "ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ... στο πέρασμα του χρόνου"


Ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας και ο Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου  του Γεωργίου Ν. Τσούκα "ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ …………στο πέρασμα του χρόνου"που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στις 8.30 μμ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου στο Μοναστηράκι.
Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης θα απευθύνουν: 
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης και η
Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας κ. Γεωργία Μακρυγιάννη
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: 
Η κ. Λιλίκα Κακούρη - Αρνή καθηγήτρια- φιλόλογος και 
Η κ. Μαρία Λούντζη - Πετροπούλου καθηγήτρια- θεολόγος
Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του συγγραφέα του βιβλίου κ. Γεωργίου Ν. Τσούκα.

Η εκδήλωση αυτή, πιστεύουμε πως είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε και να μιλήσουμε για την ιστορία και τις μεγάλες στιγμές που έζησε η κοινωνία του τόπου μας και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.
Την Δευτέρα 08/08/2016 το βράδυ  στο Μοναστηράκι Ακτίου - Βόνιτσας θα παρουσιασθεί το βιβλίο του Γιώργου Τσούκα "ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ...στο πέρασμα του χρόνου".
Είναι μια καλή προσπάθεια του Γιώργου σε αυτό το  βιβλίο που μαθαίνουμε πολλά πράγματα για  την τοπική μας ιστορία όπου αναλύονται πολλά γεγονότα, με λεπτομέρειες, που κάθε αναγνώστης έχει να μάθει πολλά για την περιοχή του του Μοναστηρακίου. 
google page rank