Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9/2016 ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΜΒΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Με στόχο να μπει στην πρώτη εξάδα , ο Έλληνας Μπακοχρήστος Δημήτριος με καταγωγή από το Μοναστηράκι Ακτίου Βόνιτσας δίνει τη δική του μάχη στην Παραολυμπιάδα του Ρίο στη Βραζιλία σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Ο Δημήτρης είναι τραυματισμένος εδώ και αρκετούς μήνες  στο χέρι λόγω της πίεσης που ασκείται από τα βάρη, γεγονός γνωστό σ΄εμάς, γιατί η επικοινωνία μας είναι συνεχής, η εκτίμησή και η στήριξή μας σ΄αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και αθλητή δεδομένη και με την στάση μας του  δίναμε κουράγιο να συνεχίσει. 
Ο  πρώτος στόχος έχει ήδη επιτευχθεί με την συμμετοχή του στην παραολυμπιάδα, γεγονός που από μόνο του είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο, την Ελλάδα και το Δήμο μας.
Πιστεύουμε ότι είναι τεράστια τιμή και επιτυχία  για έναν αθλητή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους παραολυμπιακούς. 
Στην τηλεφωνική συνέντευξη που είχαμε μαζί του , χθες Πέμπτη στις  11:00 μ.μ., μας είπε πως στόχος του είναι να μπει στην πρώτη εξάδα, έχει όμως να αντιμετωπίσει μεγάλους και έμπειρους αθλητές που έχουν λάβει μέρος και σε προηγούμενες ολυμπιάδες, προέρχονται από χώρες όπως η  Νιγηρία, το Βιετνάμ, η Κίνα, η Ουκρανία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Ουγγαρία  κ.α.
Ελπίζει, κι εμείς το ευχόμαστε ολόψυχα, να μην τον επηρεάσει πολύ ο τραυματισμός του και να τον βοηθήσει η Παναγία η Ρομβιάτισσα που γιόρταζε χθες στο Βάτο,  εκεί ψηλά στα Ακαρνανικά όρη, όλα να πάνε καλά παίρνοντας μια καλή θέση  στην εξάδα και τέλος ευχαριστεί όλους που του συμπαραστέκονται.
Σήμερα λοιπόν Παρασκευή και ώρα 7 το απόγευμα αγωνίζεται και μπορείτε να το δείτε απευθείας στο  


google page rank