Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας: Εκδήλωση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ρευματοπάθειες: Ιατρική, Ψυχολογική και Κοινωνική αντιμετώπιση».

Στην Ελλάδα, τα ρευματολογικά νοσήματα αφορούν περίπου 2.5 - 3 εκατομμύρια ενηλίκους και παιδιά. 
Πολύ μεγάλο ποσοστό των δαπανών για την υγεία και την κοινωνική πρόνοια καταβάλλονται για την αντιμετώπιση των ρευματοπαθειών.
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας, δίνει κάθε χρόνο την αφορμή να υπενθυμίσουμε στην κοινωνία μας πως χρειάζεται ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που σχετίζονται με τις ρευματοπάθειες.
Με αυτό το σκοπό, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση στο ΚΑΠΗ της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με θέμα «Ρευματοπάθειες: Ιατρική, Ψυχολογική και Κοινωνική αντιμετώπιση».
Εισηγητές θα είναι η κυρία Κατερίνα Σταμούλη, Ιατρός Ρευματολόγος, ο κύριος Ηλίας Κορδάτος, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Υγιεινολόγος, Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και ο κύριος Γεράσιμος Ρεπάσος, Ψυχοθεραπευτής, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου για τις Ρευματικές Παθήσεις.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Για πληροφορίες παρακαλούμε να καλείτε στα τηλέφωνα 26313 31001 και 6946 787086.
google page rank