Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΓΆΛΗ ΝΊΚΗ: Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ :2-0 !!!

Η ομάδα του ΑΟ Παλαίρου  δίνει μεγάλες μάχες μέσα στο γήπεδο και παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο όπως μας. Είναι πλέον μετά την άνοδό του στην κατηγορία ένας από τους ποιο υπολογίσιμους αντιπάλους με κύριο προτέρημα το νεαρό της ηλικίας των παιχτών. Σήμερα το απόγευμα πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη μέσα στην Πάλαιρο με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. 
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσακάλης και το Δ.Σ. είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής απόδοση της ομάδας. Ενώ ο Κώστας Φραδέλος τεχνικός διευθυντής πέταγε απο την χαρά του.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι αλλά ο ΑΟ Παλαίρου ξεχώρισε απο την αρχή, αφού είχε πάρα πολλές ευκαιρίες που σταμάταγαν στην καλή απόδοση του τερματοφύλακα του Θεσπρωτικού. Το πρώτο γκολ για την Πάλαιρο ήρθε στο Β ημίχρονο απο τον Νταλιάδα στο 60 που μπήκε αλλαγή στην θιέση του Σταμούλη και λίγο αργότερα το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Χριστοδούλου που σφράγισε την νίκη του ΑΟ Παλαίρου.
Η ενδεκάδα του ΑΟ. Παλαίρου: Κανδηλάπτης, Χρυσούλης, Τσακάλης, Στριφτάρης, Χριστοδούλου, Μπάτσος, Χονδρογιάννης, Ζέλος(Λίτος στο 80ο), Καλέμης, Σταμούλης (Νταλιάρδας στο 60ο), Κατσαμπίρης(Μαγκανάκης στο 87).
Μετά την νίκη αυτή η ομάδα της Παλαίρου ειναι και πάλι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Α κατηγορίας ΕΠΣ Λευκαδας-Πρεβέζας 
Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Παναγιωτίδης ευχαρίστησε τους παίχτες για την απόδοσή τους. 
Οι φίλαθλοι της ομάδας  ευχαριστήθηκαν ένα όμορφο αγώνα.
Αξίζει να σημειώσουμε ένας απο τους φιλάθλους που βλέπουμε στην παραπάνω φωτο είναι ο Ξενοφώντας Ζέλος του Κων/νου από την Κατούνα που είναι μόνιμος κάτοικος στην Πάλαιρο μιας και παντρεύτηκε εκεί και είναι και το χωριό της μητέρας του της Σοφίας Γεροκωστόπουλου. 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:














google page rank