Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Σαμάρι Αμφιλοχίας: προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τον λαθραίο καπνό αλλά συνελήφθησαν

Στη σύλληψη τριών νεαρών, δύο 20 χρονών και ενός 21χρονου προχώρησαν σήμερα νωρίς το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας.
Οι νεαροί κινούμενοι με Ι.Χ. επιβατηγό, δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών στο 100ο χλμ της ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στη θέση Σαμάρι Αμφιλοχίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση για τη σύλληψή τους.
Οι νεαροί, κουβαλούσαν στο όχημα 3 κιλά λαθραίου καπνού, τα οποία προσπάθησαν πρώτα να ξεφορτωθούν με το να τα πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο, αλλά μάταια, αφού τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν τον καπνό και συνέλαβαν τους νεαρούς παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, οι οποίοι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτοκίνητο περισσότερα από τρία κιλά λαθραίου καπνού. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αστυνομικού, ενώ οι συνεργοί του απέρριψαν τη συσκευασία με τον λαθραίο καπνό από το όχημα.
agriniopress
google page rank