Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός επί τη ενάρξη των Κατηχητικών σχολείων και λοιπών δραστηριοτήτων του Αγίου Αθανασίου Κατούνας

Με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού μας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών σχολείων και των λοιπών δραστηριοτήτων της ενορίας μας.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο  εφημέριος της ενορίας μας π. Νεκτάριος, με τον Διάκονο μας        π. Χρυσόστομο, ο οποίος μας μίλησε για τον λόγο του Θεού το Ιερό  Ευαγγέλιο που είναι το χαρμόσυνο μήνυμα της σωτηρίας της ψυχής μας,  Ευχήθηκε  ο λόγος του Θεού να καρποφορήσει στις καρδιές όλων για να αποδώσει καρπούς πνευματικούς.              Στο τέλος ορίστηκε ημέρα και ώρα που θα γίνονται τα κατηχητικά αλλά και ο κύκλος μελέτης της Αγ. Γραφής.                         
 Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη κατηχητική χρονιά.
Πνευματικές Δραστηριότητες...  
1. Κάθε Τετάρτη στις 5:00 το Απόγευμα γίνεται κύκλος Αγίας Γραφής Γυναικών απο τον π. Νεκτάριο.
2. Κάθε Τετάρτη στις 07:00 το βράδυ γίνεται κύκλος Αγίας Γραφής Ανδρών από τον π. Νεκτάριο.
3. Κάθε Σάββατο στις 3:30 το Απόγευμα γίνεται κατηχητικό κοριτσιών Δημοτικού,Γυμνασίου και Λυκείου και χειροτεχνία, μετά το πέρας του κατηχητικού γίνεται εκμάθηση παραδοσιακών χορών.
4. Κάθε Κυριακή στις 10:30 το πρωί γίνεται κατηχητικό αγοριών γυμνασίου και λυκείου απο τον π. Νεκτάριο, μετά το πέρας του κατηχητικού γίνεται εκμάθηση παραδοσιακών χορών.
5. Την Κυριακή 10:30 το πρωί γίνεται κατηχητικό αγοριών δημοτικού απο τον        π. Χρυσόστομο, μετά το πέρας του κατηχητικού γίνεται εκμάθηση παραδοσιακών χορών.
6. Στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, θα πραγματοποιούνται ανά μήνα ομιλίες από διακεκριμένους ομιλιτάς. 
7. Θεατρικό Τμήμα των κατηχητικών μας και ποδοσφαιρική ομάδα αγοριών κατωτέρου και ανωτέρου κατηχητικού.
Σας περιμένουμε...
google page rank