Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ - Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ 0-1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 Διεξήχθη την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μύτικα ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Μύτικα και στον Α.Ο. Πλαγιάς για την 2η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με τον Α.Ο. Πλαγιάς να παίρνει το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου
Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την γηπεδούχο να προσπαθεί να πετύχει το γκολ αλλά με τον Σταμουλάκη στο 32΄να ανοίγει το σκορ για την φιλοξενούμενη (0-1). Η γηπεδούχος ομάδα στο 34΄βρίσκει το δοκάρι από την εστία του Καταγή μετά από κεφαλιά του Κάτσανου ενώ το ημίχρονο στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με την Πλαγιά να προηγείται 0-1.
Ένα δεύτερο ημίχρονο με δυνατές κόντρες αλλά χωρίς καλές φάσεις και από τις δυο ομάδες με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τον Α.Ο. Μύτικα να μην περνάει στην επόμενη φάση και να σταματάει το ταξίδι για το Κύπελλο εδώ ενώ με τον Α.Ο. Πλαγιάς να κερδίζει τον αγώνα με το τελικό σκορ 0-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ – ΤΖΙΜΑΣ
Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ (ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ): ΝΤΙΤΣΟΣ Σ, ΝΙΤΣΑΣ, ΝΟΒΑΣ, ΠΑΣΧΟΣ, ΝΑΤΣΟΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ Σ, ΓΚΕΛΗΣ, ΛΑΪΟΣ(ΝΤΙΤΣΟΣ Α), ΜΥΤΙΚΑΣ Γ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ.
Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΡΑΚΗΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ(ΚΑΤΑΓΗΣ Π), ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ι, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΪΤΗΣ Β, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ (ΚΑΤΑΓΗΣ Ε).
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



























prevezatoday
google page rank