Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη φρικτή δολοφονία ζευγαριού από 19χρονο κανίβαλο στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ήταν υποδειγματικός φοιτητής και αθλητής...

Περισσότερες πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με τη φρικτή δολοφονία ενός μεσήλικου ζευγαριού στο γκαράζ του σπιτιού της στη Φλόριντα από έναν φοιτητή. Ο 19χρονος Όστιν Χαρούφ κατηγορείται ότι σκότωσε τους γείτονές του, Τζον Στήβενς και Μισέλ Μίσον, και στην συνέχεια προσπάθησε να φάει το πρόσωπο του άνδρα. 
Οι αρχές τον είχαν βρει σε κατάσταση αμόκ έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Τα θύματα συνήθιζαν να αφήνουν την πόρτα τους γκαράζ ανοιχτή, όπου παρακολουθούσαν τηλεόραση μαζί με γείτονές τους. Λίγο πριν το έγκλημα, ο Χαρούφ δειπνούσε με συγγενείς του σε μια παμπ, από την οποία αποχώρησε μετά από μια διαφωνία. Στην συνέχεια άρχισε να κινείται προς το σπίτι του, όταν είδε τον Στήβενς και την Μίσον στο γκαράζ του σπιτιού τους. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 19χρονος τους επιτέθηκε θανάσιμα με έναν σουγιά και στην συνέχεια άρχισε να δαγκώνει το πρόσωπο του άνδρα. Οι αρχές τον βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, να τους παρακαλά να τον σκοτώσουν. 
Όταν συνελήφθη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε πιει επικίνδυνα χημικά που είχε βρει στο γκαράζ του σπιτιού και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, εκεί είπε στους γιατρούς ότι έφαγε κάτι «χαλασμένο» και άρχισε να φτύνει ανθρώπινη σάρκα. 
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο νεαρός, που ήταν υποδειγματικός φοιτητής, αθλητής και μέλος αδελφότητας στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Παρόμοιες υποθέσεις κανιβαλισμού στη Φλόριντα είχαν αποδοθεί σε ένα συνθετικό ναρκωτικό ονόματι «άλατα μπάνιου».... 
mixanitouxronou
google page rank