Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Άργησε να πάρει μπροστά η μηχανή του Α.Ο. Παλαίρου και έχασε από τον Πανλευκάδιο στο ντέρμπι των πρωτοπόρων με 2-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανλευκάδιος στο ντέρμπυ κορυφής με την Πάλαιρο με σκορ 3-2, όμως καρδιοχτύπησαν στα τελευταία 10 λεπτά του παιχνιδιού, όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 0-3….σε 2-3 και προσπάθησαν να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.
Οι φάσεις του παιχνιδιού, ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη να είναι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους διατηρούν μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ στο 5΄ λεπτό με τον Τσομπάι σκόρερ, αφού δέχθηκε την μπάλα ύστερα από φάουλ του Καταγή και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15΄ ο Κούτσικος με τον ίδιο τρόπο και ύστερα από σέντρα του Φλούδα έκανε το 0-2. Μάλιστα ο Πανλευκάδιος, λίγο έλειψε να κάνει τρία τα τέρματά του, αλλά το σουτ του Καταγή απέκρουσε ο Κανδηλάπτης. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το σοκ των δύο τερμάτων και προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να χάσουν την μεγάλη ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν όπως ακριβώς στο πρώτο, με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 47΄ ο Φλούδας σέντραρε από αριστερά, ο Τσομπάι βρέθηκε στην πορεία της μπάλας το σουτ του βρήκε σε κάποιο σώμα με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να αναπαύεται στην εστία του γκολκίπερ της Παλαίρου για το 0-3.
Από εκείνο το σημείο και ύστερα, οι προσπάθειες των γηπεδούχων για κάποιο τέρμα έγιναν πιο έντονες. Αρχικά ο Καλέμι στο 55΄ κεφαλιά έκανε το 1-3. Ο Μπάτσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότση και στο 81΄ ο Καλέμι ξανά, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-3 και έδωσε άλλη εικόνα στο παιχνίδι για τα τελευταία δέκα λεπτά.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, ούτε είδαμε κάτι το αξιόλογο. Οι μεν προσπάθησαν να βάλουν το γκολ της ισοφάρισης, οι δεν να κρατήσουν το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζιώγα.
Διαιτητής: Ζιώγας
Βοηθοί: Τσόγκας-Ντόμαρης
ΑΟ Παλαίρου(Παναγιωτίδης): Κανδυλάπτης, Ασημάκης, Χριστοδούλου, Τσάκαλης, Στριφτάρης, Χονδρογιάννης, Μπάτσος, Καλέμι, Ζέλος, Σταμούλης, Κατσιμπίρης(46΄ Νταλιάρδας)
Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κότσης, Σπανός, Στεριώτης, Βλάχος, Τριάντος, Καταγής, Κούτσικος, Φλούδας, Κοκκόλης ΧΓ(62΄Μπρούβας), Κοκκόλης ΧΖ(90΄ Καββαδάς), Τσομπάι(77΄ Κολοβός).







google page rank