Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ οι δηλώσεις σας για τη λιποθυμία του 7χρονου αμαυρώνουν την εικόνα σας

Ελπίζουμε να μην αντιπροσωπεύουν το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και να είναι μία προσωπική σας στάση
Η εφημερίδα «Σ» στις 27 Οκτωβρίου δημοσιοποίησε την περιπέτεια της μητέρας του 7χρονου αγοριού, που λιποθύμησε από την πείνα, καθώς τις τελευταίες μέρες, πήγαινε στο σχολείο νηστικό, χωρίς να έχει πει το παραμικρό.  
Ο Δήμαρχος Αγρινίου ο οποίος απουσίαζε κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πήγε στο σώμα με μοναδικό στόχο να καταγγείλει το ρεπορτάζ μας, ένα πραγματικό ανθρώπινο δράμα και στη συνέχεια να αποχωρήσει. Κ. Δήμαρχε σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε αλλά…

Χειριστήκαμε το θέμα της οικογενείας, με τη δέουσα διακριτικότητα, γιατί η αξιοπρέπεια της οικογένειας δεν επέτρεπε να δώσουμε κανένα παραπάνω στοιχείο για την οικονομική της κατάσταση. Εάν κύριε δήμαρχε κόπτεστε για τους δημότες σας και αν θέλατε πραγματικά να ενημερωθείτε για το περιστατικό, θα μπορούσατε να απευθυνθείτε από την πρώτη στιγμή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (προς τιμήν της επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή) ή στον ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο δημοτικό σας σύμβουλο Σπύρο Αδάμη ο οποίος μίλησε στη εφημερίδα μας για το θέμα. Η πολιτική που εφαρμόζετε από το ξεκίνημα της ανάληψης των καθηκόντων σας μέχρι σήμερα, να διογκώνετε τα προβλήματα της πόλης και των δημοτών, κρύβοντάς τα καλά κάτω από το χαλάκι, δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά. 
Την ιδιαίτερα εχθρική στάσης σας απέναντι στα μέσα της εταιρείας «Συνείδηση Α.Ε.» δεν χρειάζεται να την κραυγάζετε. 
Εμείς απλά κάνουμε τη δουλειά μας, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο και αν δεν σας αρέσει. Σε άλλη σελίδα (13) να διαβάσετε τι έκανε συνάδελφός σας δήμαρχος άλλου νομού με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Σ» και μάλιστα στο πλαίσιο της πρόληψης, για να μην αντιμετωπίσει τέτοιου είδους ζητήματα στην περιοχή του. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και πολιτικής οξυδέρκειας. Τα στοιχεία της οικογένειας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να πειστείτε για το περιστατικό και αν μπείτε στον κόπο να ασχοληθείτε, είμαστε ιδιαίτερα περίεργοι κοιτάζοντας στα μάτια τη μάνα και το 7χρονο παιδί της, αν θα τους πείτε ότι η εικόνα τους αμαυρώνει το δήμο Αγρινίου. Ελπίζουμε σύντομα να αναθεωρήσετε άποψη για τους αναξιοπαθούντες δημότες σας και να σταθείτε αρωγός στα προβλήματά τους.
sinidisi
google page rank