Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η Κατουνιώτισσα Γιώτα Μπουμπούλη ξεκινάει εκπομπή στο art tv με τίτλο in vitro παρουσιάζοντας πρώτο θέμα τον Αρχιμανδρίτη Πάτερ Νεκτάριο που έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή μας

Η Παναγιώτα γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλ/νιας οι γονείς της κατάγονται από την Κατούνα. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηθική Φιλοσοφία και διδακτορικό στην κοινωνική Θεολογία. Εργάζεται ως αναπληρώτρια καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα είναι ερευνήτρια φιλοσοφίας. 
Η γιώτα αποφάσισε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση και ειδικότερα στο Art tv με δικιά της εκπομπή που έχει τίτλο in vtro (που σημαίνει μέσα στο γυαλί - δοκιμαστικό σωλήνα). 
Η εκπομπή της θα παρουσιάζει θέματα από όλους τους νομούς της Δυτικής Στερεάς και Ηπείρου κ.α. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Πρεμιέρα της εκπομπής In Vitro αυτή την Κυριακή στις 22:00 με αποκλειστικές συνεντεύξεις του Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου Τριαντη στον Άγιο Αθανάσιο στην Κατούνα, Konstantino Konis και Δημήτρη Βλαχοπάνο για τη σφαγή στο Κομμένο Αρτας, Γιάννη Μόρτζου και Giouli Zikou στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου Ελευθέριος Βενιζέλος- Θέατρο Τέσσερις Εποχές, Πρεμιέρα Ν. Θεοδωρίδου.   

Καλή επιτυχία αν και την θεωρούμε δεδομένη 

google page rank