Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Οι επόμενες προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό

Οι προκηρύξεις που ετοιμάζονται για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού το ερχόμενο διάστημα είναι οι εξής:

150 στην ΕΥΑΘ
Πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων σε δεκάδες ειδικότητες της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναφορικά με την κατανομή των θέσεων, 55 θα καλυφθούν από υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 25 από υποψηφίους Τεχνολογικής και 70 από υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάποιες από τις ειδικότητες που παραδοσιακά ενδιαφέρουν την ΕΥΑΘ είναι μεταξύ άλλων οι εξής: Διοικητικών, Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Καταμετρητών, Μηχανολόγων, Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Οδηγών και Υδραυλικών. Ωστόσο, η ακριβής κατανομή τους βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση και θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
76 στον ΑΔΜΗΕ

76 μόνιμοι υπάλληλοι, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ΑΔΜΗΕ στους Νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης. Συγκεκριμένα: ΠΕ Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Τοπογράφους Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Χημικούς Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Μηχανικούς, Αναλυτές – Προγραμματιστές (Μηχανικούς Η/Υ), ΤΕ Πτυχιούχους Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Πτυχιούχους Διοικητικού – Λογιστικού, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικούς Σταθμών – Υποσταθμών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Μηχανοτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων και ΔΕ Οδηγούς.

100 στο ΕΚΑΒ

Κατανομή των 100 θέσεων μονίμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ, εκ των οποίων οι επτά αφορούν προστατευόμενους του Ν. 2643/1998. Ο σχετικός διαγωνισμός αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα, με στόχο την κάλυψη των μεγάλων κενών σε Διασώστες στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο πτυχίο αλλοδαπής. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους με το προαναφερόμενο δίπλωμα γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Ελληνικού Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης». Οι επτά θέσεις που αντιστοιχούν σε «προστατευόμενους» αφορούν τις κατηγορίες ατόμων με αναπηρία, τριτέκνων, πολυτέκνων, έμμεσων ΑμεΑ και Εθνικής Αντίστασης.

15 στο Εθνικό Τυπογραφείο

Στις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη των μόνιμων μέσω του ΑΣΕΠ προσλήψεων, αφού αυτές τις ώρες βρίσκεται για το τελικό στάδιο της διαδικασίας στο Εθνικό Τυπογραφείο. Οι προσλήψεις μονίμων θα προκηρυχθούν από το υπουργείο Εσωτερικών και αφορούν σε συνολικά 15 θέσεις εργασίας, από τις οποίες η μία θα καλυφθεί από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ. Εντωμεταξύ, υπεγράφησαν και οι θέσεις που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/199, στην ειδικότητα «ΤΕ4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ», με το προστατευόεμνο από την λίστα ανέργων του ΟΑΕΔ, να προέρχεται από την κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
google page rank