Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Αγρίνιο: Ημέρα γιορτής για τον αθλητισμό.«Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στην πόλη μου»

Πραγματική γιορτή του αθλητισμού στο ηλιόλουστο Αγρίνιο αποτέλεσε το «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στην πόλη μου» που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής με αφετηρία την κεντρική πλατεία .
Σχεδόν 1000 άτομα συμμετείχαν είτε βαδίζοντας, είτε τρέχοντας είτε ποδηλατώντας στον αγώνα που δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα σε μια διαδρομή που διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μήκους περίπου πέντε χιλιομέτρων. 
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ήταν ενταγμένος στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της και τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου.
Πλήθος κόσμου εξάλλου βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες ενώ ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε με τον χαρακτηριστικό πυροβολισμό το σύνθημα της εκκίνησης στους ποδηλάτες και ο πρόεδρος της ΓΕΑ Χρ.Θετάκης στους βαδιστές και τους δρομείς.
Στις διαδρομές συμμετείχαν άτομα όλων των ηλικιών με ανθρώπινες εικόνες να καταγράφονται όπως γονείς να περπατούν σύροντας καρότσια με παιδιά. Σε όλους τους τερματίζοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.
Τα μηνύματα από την εκδήλωση ήταν πολλά, της συμμετοχής, του «ευ αγωνίζεσθαι», του εθελοντισμού. Οι εθελοντές της ΓΕΑ, του δήμου και των Προσκόπων, άλλωστε αξίζουν εύσημα όπως και η αστυνομία που φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Του αγώνα προηγήθηκε εξαιρετική επίδειξη από το τμήμα ζούμπα της ΓΕΑ στην κεντρική πλατεία ενώ συγκεντρώθηκαν και προϊόντα στο περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου. Εκφωνητής ήταν ο προπονητής Μπάμπης Ποσονίδης.
Έγινε σαφές πως η διοργάνωση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να καταστεί θεσμός και αυτό θα πρέπει να είναι ο στόχος των οργανωτών…
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




















google page rank