Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

"ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" !! Στα Παλιάμπελα Ακτίου-Βόνιτσας στο δρόμο προς βολίμι έχουν μετατρέψει το ρέμα κ το δρόμο σε σκουπιδότοπο.

Η νέα στήλη του katouna News έχει στόχο να ακουστεί η  φωνή των πολιτών και να τους φέρει κοντά στον Δήμο, αλλά να γνωρίσει και ο δήμος  για τα προβλήματα των χωριών του, έτσι ώστε να προσπαθεί για την επίλυσή τους. 
ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ 
Ο δρόμος αυτός βρίσκεται στο κάτω μέρος του χωριού προς την θάλασσα. Διασχίζουμε τα παλιάμπελα και περνάμε τα σχολεία και πάμε προς την θάλασσα. Εκεί μερικοί από τους κατοίκους του χωριού τον έχουν κάνει σκουπιδότοπο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες και τα σκουπίδια αυτά δεν τα μαζεύει κανένας.
Αυτόν το δρόμο έχουν επισημάνει οι κάτοικοι  πολλές φορές στη παρούσα δημοτική αρχή να τον φτιάξει γιατί έχει μείνει ένα κομμάτι 900 μέτρα χωματόδρομος και «ταλαιπωρούμαστε να φτάσουμε στα σπίτια μας, δε φτάνει μόνο αυτό αλλά έρχονται κ μας ρίχνουν χώμα που όταν βρέχει γίνεται λάσπη και δε στεγνώνει πότε, επίσης ο μισός δρόμος έχει κλείσει από βάτα κ αγριελιές» όπως μας επισημαίνει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει:
Γνωρίζουμε  πως ο δήμαρχος ενδιαφέρεται πολύ για τον τόπο μας και τα προβλήματα των πολιτών, εύχομαι να δει αυτό το άρθρο και να κινητοποιηθούν οι όποιοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι..
Σας ευχαριστούμε που αναδεικνύεται τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα του χωριού μας.




google page rank