Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Έφυγε από κοντά μας ο υποδειγματικός Κωστής Στεφανόπουλος, ο άνθρωπος που κατόρθωσε να ξεπεράσει τα σύνορα της παράταξής του και να γίνει Πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος εξέπνευσε στις 23:18, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές πνευμονίας.
Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από «αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε και παρουσίασε ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.
Την Τρίτη η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου στο Ψυχικό
Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος εξέπνευσε το βράδυ της Κυριακής στις 23:18, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές πνευμονίας.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στην πρωινή του εκπομπή ο ΣΚΑΪ, η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό και όχι στη Μητρόπολη Αθηνών κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του.
Όσο για την ταφή θα γίνει στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας.


google page rank