Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ


Mε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μεδεών Κατούνας.
Με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας από αυτογκόλ βρέθηκε να χάνει από το πρώτο λεπτό.  Ήταν ένας κακός αγώνας απ’ όλες τις πλευρές και για τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-1 υπέρ του Εμπεσού.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεδεών κερδίζει πέναλτι, που το εκτελεί ο Κώστας Μαυρομμάτης που είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και γράφει το 1-1. Ενώ στο 80 περίπου ο Ιδομενέας Εμπεσού επιτυγχάνει και δεύτερο τέρμα και φεύγει και αυτός νικητής από την άλλοτε καυτή έδρα της Κατούνας που οι ομάδες έχαναν πριν μπουν στο γήπεδο.
Απογοήτευση που κυριαρχεί στον φίλαθλο κόσμο της Κατούνας. Πάνε οι δηλώσεις και τα «φρουφρού κι αρώματα» τώρα όλοι κατάλαβαν πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και όχι στο internetΗ ομάδα πρέπει να ενώνει το χωριό και όχι να το χωρίζει επειδή κάποιοι πάντα θέλουν να εκμεταλλευτούν πράγματα και καταστάσεις
Ελπίζουμε να συνέλθει η ομάδα μας μην χάνουμε άλλο την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια που είχαμε τόσα χρόνια.  
Μια ομάδα που έχει γράψει ιστορία από το 1949 και ιδρύθηκε πριν καν ιδρυθεί η ΕΠΣΝΑ.  
Θα παρακαλέσουμε όλους τους συγχωριανούς να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας και μόνο στην ομάδα μας, με οποιονδήποτε τρόπο χρειασθεί και ας μην έχουμε πάρει νίκη ακόμα. 
Η ενδεκάδα της Κατούνας (Χανδάκιας): Αθανάσιος Σακκάς, Παναγιώτης Γουρούνας, Νίκος  Μπερίκος, Μπακαδήμας Τάσος, Σαμαντάς Νώντας, Μπύρος Βελισάριος, Ζαρκαδούλας Χρήστος, Μαυρομμάτης Κώστας, Σαμαντάς Νίκος, Κάτρης Γιώργος, καραμπούλης Γιάννης.
Αλλαγές: Ζαρκαδούλας-Τσιλιμαντός
Σαμαντας Νίκος-Χαντάκιας Φίλιππος 


 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:








































google page rank